SUPERMARKT 'T CENTRUM

Contactgegevens SUPERMARKT 'T CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPERMARKT 'T CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPERMARKT 'T CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON VAN ERTBORNSTRAAT 30; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38873280 (+32-38873280) 38873280 (+32-38873280)

Fax (fax): +32 (81) 157-20-54 +32 (81) 157-20-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPERMARKT 'T CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPERMARKT 'T CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPERMARKT 'T CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPERMARKT 'T CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPERMARKT 'T CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPERMARKT 'T CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPERMARKT 'T CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPERMARKT 'T CENTRUM
Products information SUPERMARKT 'T CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE04381317138
Ondernemingsnummer: 5259948730
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in SUPERMARKT 'T CENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarchés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPERMARKT 'T CENTRUM
(Get full report from official database of BE for SUPERMARKT 'T CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPERMARKT 'T CENTRUM
Addition kinds of activities for SUPERMARKT 'T CENTRUM

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
753999. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
24991204. Schijven, hout | Pulleys, wood
31719902. Portemonnees, vrouwen | Purses, women's
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
79990301. Handbalvelden, niet-lidmaatschap | Handball courts, non-membership

Werken bij SUPERMARKT 'T CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPERMARKT 'T CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPERMARKT 'T CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPERMARKT 'T CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van SUPERMARKT 'T CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of SUPERMARKT 'T CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPERMARKT 'T CENTRUM. Laat een reactie achter voor SUPERMARKT 'T CENTRUM. SUPERMARKT 'T CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPERMARKT 'T CENTRUM. Leave a respond for SUPERMARKT 'T CENTRUM. SUPERMARKT 'T CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPERMARKT 'T CENTRUM op de google maps. Adres en contacten SUPERMARKT 'T CENTRUM
Location of SUPERMARKT 'T CENTRUM on the google maps. Address and contacts of SUPERMARKT 'T CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPERMARKT 'T CENTRUM SUPERMARKT 'T CENTRUM: FE. ZEIDLER | Kapsalon Sally | COIFFURE FONNY | Remon C | DE MEDISCHE NV

Other related companies as SUPERMARKT 'T CENTRUM: FE. ZEIDLER | Kapsalon Sally | COIFFURE FONNY | Remon C | DE MEDISCHE NV

SUPERMARKT 'T CENTRUM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPERMARKT 'T CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381317138. Het bedrijf SUPERMARKT 'T CENTRUM bevindt zich op het adres: BARON VAN ERTBORNSTRAAT 30; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Supermarchés. Producten gemaakt in SUPERMARKT 'T CENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUPERMARKT 'T CENTRUM is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPERMARKT 'T CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPERMARKT 'T CENTRUM, openstaande posities, locatie van SUPERMARKT 'T CENTRUM op de kaart.

SUPERMARKT 'T CENTRUM is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPERMARKT 'T CENTRUM, company assigned to the tax number BE04381317138. The company SUPERMARKT 'T CENTRUM is located at the address: BARON VAN ERTBORNSTRAAT 30; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Supermarchés. Products created in SUPERMARKT 'T CENTRUM were not found.
The main activity of SUPERMARKT 'T CENTRUM is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPERMARKT 'T CENTRUM is not available. You also can look at reviews of SUPERMARKT 'T CENTRUM, open positions, location of SUPERMARKT 'T CENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPERMARKT 'T CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPERMARKT 'T CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPERMARKT 'T CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPERMARKT 'T CENTRUM, employees, financial statistics.