MATCH

Contactgegevens MATCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGEMEESTERSPLEIN 20BA; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53769490 (+32-53769490) 53769490 (+32-53769490)

Fax (fax): +32 (57) 607-10-81 +32 (57) 607-10-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATCH
Products information MATCH

BTW identificatienummer (tax): BE05679626464
Ondernemingsnummer: 5678253173
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MATCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarchés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATCH
(Get full report from official database of BE for MATCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATCH
Addition kinds of activities for MATCH

20839901. Gerstemout | Barley malt
20840202. Brandewijngeesten | Brandy spirits
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
31990306. Zitgordels, leer | Seat belts, leather
39449905. Schotels, speelgoed | Dishes, toy
39990603. Paraplu's, tuin of wagen | Umbrellas, garden or wagon

Werken bij MATCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van MATCH in sociale netwerken
Look for responds of MATCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATCH. Laat een reactie achter voor MATCH. MATCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATCH. Leave a respond for MATCH. MATCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATCH op de google maps. Adres en contacten MATCH
Location of MATCH on the google maps. Address and contacts of MATCH

Andere gerelateerde bedrijven als come MATCH MATCH: PROXY DELHAIZE | 'T SCHIPKE | S. & S. | DE VLAM J | Belform NV

Other related companies as MATCH: PROXY DELHAIZE | 'T SCHIPKE | S. & S. | DE VLAM J | Belform NV

MATCH is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05679626464. Het bedrijf MATCH bevindt zich op het adres: BURGEMEESTERSPLEIN 20BA; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarchés. Producten gemaakt in MATCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATCH is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATCH, openstaande posities, locatie van MATCH op de kaart.

MATCH is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATCH, company assigned to the tax number BE05679626464. The company MATCH is located at the address: BURGEMEESTERSPLEIN 20BA; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarchés. Products created in MATCH were not found.
The main activity of MATCH is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MATCH is not available. You also can look at reviews of MATCH, open positions, location of MATCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATCH, employees, financial statistics.