COLRUYT

Contactgegevens COLRUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLRUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLRUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NATI?NLAAN 191-193; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50608959 (+32-50608959) 50608959 (+32-50608959)

Fax (fax): +32 (57) 713-96-27 +32 (57) 713-96-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLRUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLRUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLRUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLRUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLRUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLRUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLRUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLRUYT
Products information COLRUYT

BTW identificatienummer (tax): BE09197174072
Ondernemingsnummer: 8614624023
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in COLRUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarchés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLRUYT
(Get full report from official database of BE for COLRUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLRUYT
Addition kinds of activities for COLRUYT

14599904. Diaspore mijnbouw | Diaspore mining
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
23999902. Automotive deksels, behalve de zit- en banddeksels | Automotive covers, except seat and tire covers
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs
39310508. marimba | Marimbas
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction

Werken bij COLRUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLRUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLRUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLRUYT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van COLRUYT in sociale netwerken
Look for responds of COLRUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLRUYT. Laat een reactie achter voor COLRUYT. COLRUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLRUYT. Leave a respond for COLRUYT. COLRUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLRUYT op de google maps. Adres en contacten COLRUYT
Location of COLRUYT on the google maps. Address and contacts of COLRUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come COLRUYT COLRUYT: Listo | F. EVRARD | De Keyser Janssens BVBA | KUNSTSTOFWERKEN ERBA | ST-VINCENTIUS WOON-EN ZORGCENTRUM

Other related companies as COLRUYT: Listo | F. EVRARD | De Keyser Janssens BVBA | KUNSTSTOFWERKEN ERBA | ST-VINCENTIUS WOON-EN ZORGCENTRUM

COLRUYT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLRUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09197174072. Het bedrijf COLRUYT bevindt zich op het adres: NATI?NLAAN 191-193; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarchés. Producten gemaakt in COLRUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COLRUYT is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLRUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLRUYT, openstaande posities, locatie van COLRUYT op de kaart.

COLRUYT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLRUYT, company assigned to the tax number BE09197174072. The company COLRUYT is located at the address: NATI?NLAAN 191-193; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarchés. Products created in COLRUYT were not found.
The main activity of COLRUYT is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COLRUYT is not available. You also can look at reviews of COLRUYT, open positions, location of COLRUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLRUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLRUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLRUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLRUYT, employees, financial statistics.