BATTARD

Contactgegevens BATTARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BATTARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BATTARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VICTOR BAUDOUR 57BB; 7021; MONS, België

Telefoon (phone): 65872831 (+32-65872831) 65872831 (+32-65872831)

Fax (fax): +32 (4) 254-49-98 +32 (4) 254-49-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BATTARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BATTARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BATTARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BATTARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BATTARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BATTARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BATTARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BATTARD
Products information BATTARD

BTW identificatienummer (tax): BE09534179687
Ondernemingsnummer: 3910003662
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in BATTARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarchés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BATTARD
(Get full report from official database of BE for BATTARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BATTARD
Addition kinds of activities for BATTARD

729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
07230503. Pecannoten en schelpdiensten | Pecan hulling and shelling services
26729904. Ooglappen, doek of papier: gemaakt van aangekochte materialen | Eyelets, cloth or paper: made from purchased materials
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
51590201. Chicks | Chicks
73899914. Drive-a-way autoservice | Drive-a-way automobile service
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
87420200. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services

Werken bij BATTARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BATTARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BATTARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BATTARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van BATTARD in sociale netwerken
Look for responds of BATTARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BATTARD. Laat een reactie achter voor BATTARD. BATTARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BATTARD. Leave a respond for BATTARD. BATTARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BATTARD op de google maps. Adres en contacten BATTARD
Location of BATTARD on the google maps. Address and contacts of BATTARD

Andere gerelateerde bedrijven als come BATTARD BATTARD: FLGARAGE-CARROSSERIE CLAUS NV | GARAGE INTERNAT. A.G.A. | César M - D.O. - M.R.O.B | SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF | Ullens de Schooten Rodrigue

Other related companies as BATTARD: FLGARAGE-CARROSSERIE CLAUS NV | GARAGE INTERNAT. A.G.A. | César M - D.O. - M.R.O.B | SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF | Ullens de Schooten Rodrigue

BATTARD is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BATTARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09534179687. Het bedrijf BATTARD bevindt zich op het adres: RUE VICTOR BAUDOUR 57BB; 7021; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 572,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarchés. Producten gemaakt in BATTARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BATTARD is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BATTARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BATTARD, openstaande posities, locatie van BATTARD op de kaart.

BATTARD is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BATTARD, company assigned to the tax number BE09534179687. The company BATTARD is located at the address: RUE VICTOR BAUDOUR 57BB; 7021; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 572,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarchés. Products created in BATTARD were not found.
The main activity of BATTARD is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BATTARD is not available. You also can look at reviews of BATTARD, open positions, location of BATTARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BATTARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BATTARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BATTARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BATTARD, employees, financial statistics.