SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF
Private companiesMotor Freight Transportation • SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

Contactgegevens SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. DES ANC. COMBATTANTS 260; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 22476391 (+32-22476391) 22476391 (+32-22476391)

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF
Products information SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes. Cours Collectifs Disponibles: B茅b茅s Nageurs.. Types de Clubs: Plong茅e, Aquagym. F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Centres sportifs. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF
(Get full report from official database of BE for SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF
Addition kinds of activities for SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
308904. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
28999931. Metaalbehandelende verbindingen | Metal treating compounds
32310202. Zilverglas: gemaakt van aangekochte glas | Silvered glass: made from purchased glass
34699902. Auto-licentie labels, gestempeld metaal | Automobile license tags, stamped metal
51460000. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods

Werken bij SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

Zoek naar antwoorden van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF in sociale netwerken
Look for responds of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Laat een reactie achter voor SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Leave a respond for SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF op de google maps. Adres en contacten SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF
Location of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF on the google maps. Address and contacts of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: R. SMASHING CLUB NIVELL. | A. SEBRECHTS NV. | RITA VANWOLLEGHEM | KWANTUM | Yves Blondeel

Other related companies as SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: R. SMASHING CLUB NIVELL. | A. SEBRECHTS NV. | RITA VANWOLLEGHEM | KWANTUM | Yves Blondeel

SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF bevindt zich op het adres: AV. DES ANC. COMBATTANTS 260; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Centres sportifs. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes. Cours Collectifs Disponibles: B茅b茅s Nageurs.. Types de Clubs: Plong茅e, Aquagym. F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, openstaande posities, locatie van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF op de kaart.

SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, company assigned to the tax number BE09031280517. The company SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is located at the address: AV. DES ANC. COMBATTANTS 260; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Centres sportifs. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes. Cours Collectifs Disponibles: B茅b茅s Nageurs.. Types de Clubs: Plong茅e, Aquagym. F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is not available. You also can look at reviews of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, open positions, location of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, employees, financial statistics.