ALDI

Contactgegevens ALDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE C?SAR DE PAEPE; 6040; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): +32 (15) 583-61-18 +32 (15) 583-61-18

Fax (fax): +32 (9) 349-88-12 +32 (9) 349-88-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALDI
Products information ALDI

BTW identificatienummer (tax): BE04158020019
Ondernemingsnummer: 4152252197
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ALDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarchés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALDI
(Get full report from official database of BE for ALDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALDI
Addition kinds of activities for ALDI

267906. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
384599. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
17990401. Rigging, theatraal | Rigging, theatrical
20840000. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
28330200. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
34690104. Kookgerei, behalve porselein geëmailleerd | Cooking ware, except porcelain enamelled
38270100. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
47830000. Verpakking en kratten | Packing and crating

Werken bij ALDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van ALDI in sociale netwerken
Look for responds of ALDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALDI. Laat een reactie achter voor ALDI. ALDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALDI. Leave a respond for ALDI. ALDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALDI op de google maps. Adres en contacten ALDI
Location of ALDI on the google maps. Address and contacts of ALDI

Andere gerelateerde bedrijven als come ALDI ALDI: Idée Neuve | WILLY VAN ECHELPOEL | GEMEENTELIJK ZWEMBAD | HUGO WUYTS | RUDDY LECOUTRE

Other related companies as ALDI: Idée Neuve | WILLY VAN ECHELPOEL | GEMEENTELIJK ZWEMBAD | HUGO WUYTS | RUDDY LECOUTRE

ALDI is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04158020019. Het bedrijf ALDI bevindt zich op het adres: RUE C?SAR DE PAEPE; 6040; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Supermarchés. Producten gemaakt in ALDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALDI is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALDI, openstaande posities, locatie van ALDI op de kaart.

ALDI is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALDI, company assigned to the tax number BE04158020019. The company ALDI is located at the address: RUE C?SAR DE PAEPE; 6040; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Supermarchés. Products created in ALDI were not found.
The main activity of ALDI is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALDI is not available. You also can look at reviews of ALDI, open positions, location of ALDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALDI, employees, financial statistics.