AB SUPERMARKT

Contactgegevens AB SUPERMARKT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB SUPERMARKT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB SUPERMARKT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 34; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37661316 (+32-37661316) 37661316 (+32-37661316)

Fax (fax): +32 (87) 567-65-93 +32 (87) 567-65-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB SUPERMARKT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB SUPERMARKT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB SUPERMARKT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB SUPERMARKT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB SUPERMARKT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB SUPERMARKT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB SUPERMARKT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB SUPERMARKT
Products information AB SUPERMARKT

BTW identificatienummer (tax): BE01606170654
Ondernemingsnummer: 1157653808
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in AB SUPERMARKT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarchés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB SUPERMARKT
(Get full report from official database of BE for AB SUPERMARKT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB SUPERMARKT
Addition kinds of activities for AB SUPERMARKT

7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
22210405. Nytril breedgeweven stoffen | Nytril broadwoven fabrics
23920201. Zakken, kledingopslag: behalve papier of plastic film | Bags, garment storage: except paper or plastic film
24310000. Millwork | Millwork
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
39310114. Muziekrollen, geperforeerd | Music rolls, perforated
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
79990103. Tennis professional | Tennis professional
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij AB SUPERMARKT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB SUPERMARKT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB SUPERMARKT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB SUPERMARKT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiend bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een Chauffeur C voor het ophalen en leveren van frituurolie over gans België maar voornamelijk Vlaanderen. Als Chauffeur C start je de dag om 6u en ben je zelf verantwoordelijk voor het opmaken van je planning. Op de planning staan een 20-tal klanten die je zal bezoeken, waarbij je telkens de frituurolie zal laden en lossen. Omdat je dagelijks met frituurolie werkt, sta je in voor het onderhoud van jouw vrachtwagen.

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van AB SUPERMARKT in sociale netwerken
Look for responds of AB SUPERMARKT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB SUPERMARKT. Laat een reactie achter voor AB SUPERMARKT. AB SUPERMARKT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB SUPERMARKT. Leave a respond for AB SUPERMARKT. AB SUPERMARKT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB SUPERMARKT op de google maps. Adres en contacten AB SUPERMARKT
Location of AB SUPERMARKT on the google maps. Address and contacts of AB SUPERMARKT

Andere gerelateerde bedrijven als come AB SUPERMARKT AB SUPERMARKT: Accountdata NV | L'AQUARELLE | TEAROOM EDEN | GEERT VAN DE VELDE | Mirasol

Other related companies as AB SUPERMARKT: Accountdata NV | L'AQUARELLE | TEAROOM EDEN | GEERT VAN DE VELDE | Mirasol

AB SUPERMARKT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB SUPERMARKT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01606170654. Het bedrijf AB SUPERMARKT bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 34; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Supermarchés. Producten gemaakt in AB SUPERMARKT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB SUPERMARKT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB SUPERMARKT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB SUPERMARKT, openstaande posities, locatie van AB SUPERMARKT op de kaart.

AB SUPERMARKT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB SUPERMARKT, company assigned to the tax number BE01606170654. The company AB SUPERMARKT is located at the address: ZANDSTRAAT 34; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Supermarchés. Products created in AB SUPERMARKT were not found.
The main activity of AB SUPERMARKT is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AB SUPERMARKT is not available. You also can look at reviews of AB SUPERMARKT, open positions, location of AB SUPERMARKT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB SUPERMARKT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB SUPERMARKT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB SUPERMARKT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB SUPERMARKT, employees, financial statistics.