GEERT VAN DE VELDE

Contactgegevens GEERT VAN DE VELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT VAN DE VELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT VAN DE VELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSE STEENWEG 382; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93567432 (+32-93567432) 93567432 (+32-93567432)

Fax (fax): +32 (58) 867-15-38 +32 (58) 867-15-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT VAN DE VELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT VAN DE VELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT VAN DE VELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT VAN DE VELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT VAN DE VELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT VAN DE VELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT VAN DE VELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT VAN DE VELDE
Products information GEERT VAN DE VELDE

BTW identificatienummer (tax): BE07286926269
Ondernemingsnummer: 5171783447
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GEERT VAN DE VELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT VAN DE VELDE
(Get full report from official database of BE for GEERT VAN DE VELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT VAN DE VELDE
Addition kinds of activities for GEERT VAN DE VELDE

27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
31990203. Holsters, leer | Holsters, leather
32310407. Windschermen, glas: gemaakt van aangekochte glas | Windshields, glass: made from purchased glass
34290100. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
38230405. Coulometrische analysatoren, industrieel proces type | Coulometric analyzers, industrial process type
79480301. Racehorse training | Racehorse training

Werken bij GEERT VAN DE VELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT VAN DE VELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT VAN DE VELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT VAN DE VELDE. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • student horeca (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

 • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

 • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: E-LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

 • Technical Support Engineer (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Hydro Building Systems

  Type: Vaste Job

  Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

 • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

 • Assistent Lakkerij (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: N\a

  Type: Vaste Job

  Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

 • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

 • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

 • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET ANKER

  Type: Flexijob

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van GEERT VAN DE VELDE in sociale netwerken
Look for responds of GEERT VAN DE VELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT VAN DE VELDE. Laat een reactie achter voor GEERT VAN DE VELDE. GEERT VAN DE VELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT VAN DE VELDE. Leave a respond for GEERT VAN DE VELDE. GEERT VAN DE VELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT VAN DE VELDE op de google maps. Adres en contacten GEERT VAN DE VELDE
Location of GEERT VAN DE VELDE on the google maps. Address and contacts of GEERT VAN DE VELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT VAN DE VELDE GEERT VAN DE VELDE: Van Dun Kristof BVBA | UN. ST. ANDRE OCHAMPS | NELDE | KATRIN ROELANDTS | Patines Pochoirs Eleonore D茅co

Other related companies as GEERT VAN DE VELDE: Van Dun Kristof BVBA | UN. ST. ANDRE OCHAMPS | NELDE | KATRIN ROELANDTS | Patines Pochoirs Eleonore D茅co

GEERT VAN DE VELDE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT VAN DE VELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286926269. Het bedrijf GEERT VAN DE VELDE bevindt zich op het adres: GENTSE STEENWEG 382; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GEERT VAN DE VELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT VAN DE VELDE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT VAN DE VELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT VAN DE VELDE, openstaande posities, locatie van GEERT VAN DE VELDE op de kaart.

GEERT VAN DE VELDE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT VAN DE VELDE, company assigned to the tax number BE07286926269. The company GEERT VAN DE VELDE is located at the address: GENTSE STEENWEG 382; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GEERT VAN DE VELDE were not found.
The main activity of GEERT VAN DE VELDE is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT VAN DE VELDE is not available. You also can look at reviews of GEERT VAN DE VELDE, open positions, location of GEERT VAN DE VELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT VAN DE VELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT VAN DE VELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT VAN DE VELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT VAN DE VELDE, employees, financial statistics.