Lehnen Radio Electro

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Lehnen Radio Electro

Contactgegevens Lehnen Radio Electro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lehnen Radio Electro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lehnen Radio Electro

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aachener Strasse 87; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 74 26 15 (+32-087 74 26 15) 087 74 26 15 (+32-087 74 26 15)

Fax (fax): 087 56 01 88 (+32-087 56 01 88) 087 56 01 88 (+32-087 56 01 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lehnen Radio Electro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lehnen Radio Electro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lehnen Radio Electro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lehnen Radio Electro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lehnen Radio Electro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lehnen Radio Electro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lehnen Radio Electro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lehnen Radio Electro
Products information Lehnen Radio Electro

BTW identificatienummer (tax): BE06591491699
Ondernemingsnummer: 1589141845
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Lehnen Radio Electro zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sunapparatus and accessories - Sale and hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lehnen Radio Electro
(Get full report from official database of BE for Lehnen Radio Electro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lehnen Radio Electro
Addition kinds of activities for Lehnen Radio Electro

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
4899. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
5072. Hardware | Hardware
306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
869900. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
35370104. Wieg, drum | Cradles, drum
36790107. Pulsvormende netwerken | Pulse forming networks

Werken bij Lehnen Radio Electro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lehnen Radio Electro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lehnen Radio Electro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lehnen Radio Electro. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

Zoek naar antwoorden van Lehnen Radio Electro in sociale netwerken
Look for responds of Lehnen Radio Electro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lehnen Radio Electro. Laat een reactie achter voor Lehnen Radio Electro. Lehnen Radio Electro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lehnen Radio Electro. Leave a respond for Lehnen Radio Electro. Lehnen Radio Electro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lehnen Radio Electro op de google maps. Adres en contacten Lehnen Radio Electro
Location of Lehnen Radio Electro on the google maps. Address and contacts of Lehnen Radio Electro

Andere gerelateerde bedrijven als come Lehnen Radio Electro Lehnen Radio Electro: Maurissen G | Central Cars Dealers CVBA | Francois Ets | Cidec SC | Hermans P

Other related companies as Lehnen Radio Electro: Maurissen G | Central Cars Dealers CVBA | Francois Ets | Cidec SC | Hermans P

Lehnen Radio Electro is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lehnen Radio Electro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06591491699. Het bedrijf Lehnen Radio Electro bevindt zich op het adres: Aachener Strasse 87; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sunapparatus and accessories - Sale and hiring. Producten gemaakt in Lehnen Radio Electro zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lehnen Radio Electro is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lehnen Radio Electro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lehnen Radio Electro, openstaande posities, locatie van Lehnen Radio Electro op de kaart.

Lehnen Radio Electro is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lehnen Radio Electro, company assigned to the tax number BE06591491699. The company Lehnen Radio Electro is located at the address: Aachener Strasse 87; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sunapparatus and accessories - Sale and hiring. Products created in Lehnen Radio Electro were not found.
The main activity of Lehnen Radio Electro is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lehnen Radio Electro is not available. You also can look at reviews of Lehnen Radio Electro, open positions, location of Lehnen Radio Electro on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lehnen Radio Electro, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lehnen Radio Electro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lehnen Radio Electro, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lehnen Radio Electro, employees, financial statistics.