SALES PARTNERS NV

Contactgegevens SALES PARTNERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALES PARTNERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALES PARTNERS NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Ambachtenln. 7 3001 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-40-00-90 32-16-40-00-90

Fax (fax): 32-16-40-00-97 32-16-40-00-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALES PARTNERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALES PARTNERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALES PARTNERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALES PARTNERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALES PARTNERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALES PARTNERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALES PARTNERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALES PARTNERS NV
Products information SALES PARTNERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08963714599
Ondernemingsnummer: 7113342285
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SALES PARTNERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering - industrial contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALES PARTNERS NV
(Get full report from official database of BE for SALES PARTNERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALES PARTNERS NV
Addition kinds of activities for SALES PARTNERS NV

017599. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
472901. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
20269903. Melkdrankjes, gearomatiseerd | Milk drinks, flavored
25150204. Kinderbedden, samengesteld | Cot springs, assembled

Werken bij SALES PARTNERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALES PARTNERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALES PARTNERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALES PARTNERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van SALES PARTNERS NV in sociale netwerken
Look for responds of SALES PARTNERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALES PARTNERS NV. Laat een reactie achter voor SALES PARTNERS NV. SALES PARTNERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALES PARTNERS NV. Leave a respond for SALES PARTNERS NV. SALES PARTNERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALES PARTNERS NV op de google maps. Adres en contacten SALES PARTNERS NV
Location of SALES PARTNERS NV on the google maps. Address and contacts of SALES PARTNERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SALES PARTNERS NV SALES PARTNERS NV: De Vlieger Assurances SA | ALUMINIUM GAPA | CONTOURS | YVES ROCHER | A. LAFORET

Other related companies as SALES PARTNERS NV: De Vlieger Assurances SA | ALUMINIUM GAPA | CONTOURS | YVES ROCHER | A. LAFORET

SALES PARTNERS NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is SALES PARTNERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963714599. Het bedrijf SALES PARTNERS NV bevindt zich op het adres: Ambachtenln. 7 3001 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engineering - industrial contractors. Producten gemaakt in SALES PARTNERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALES PARTNERS NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALES PARTNERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALES PARTNERS NV, openstaande posities, locatie van SALES PARTNERS NV op de kaart.

SALES PARTNERS NV is a company, that was registered 2004 in Leuven region, Belgium. Full name of company is SALES PARTNERS NV, company assigned to the tax number BE08963714599. The company SALES PARTNERS NV is located at the address: Ambachtenln. 7 3001 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engineering - industrial contractors. Products created in SALES PARTNERS NV were not found.
The main activity of SALES PARTNERS NV is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SALES PARTNERS NV is not available. You also can look at reviews of SALES PARTNERS NV, open positions, location of SALES PARTNERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALES PARTNERS NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALES PARTNERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALES PARTNERS NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALES PARTNERS NV, employees, financial statistics.