Ateliers Baré S.P.R.L.

Contactgegevens Ateliers Baré S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Baré S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Baré S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Veeweyde 106 1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Baré S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Baré S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Baré S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Baré S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Baré S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Baré S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Baré S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Baré S.P.R.L.
Products information Ateliers Baré S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE06451416015
Ondernemingsnummer: 2488372802
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Trunks for use in the tropics,aluminium trunks

Product categorie (product category): Suitcases Made Of Sheet Steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Baré S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Ateliers Baré S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Baré S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Ateliers Baré S.P.R.L.

6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
225499. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
326299. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
20460303. dextrine | Dextrine
20910310. Vis, uitgehard, NSK | Fish, cured, nsk
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges
73810102. Inbraakbeveiligingsdienst | Burglary protection service
83999910. Verenigde fondsenraden | United fund councils

Werken bij Ateliers Baré S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Baré S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Baré S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Baré S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TRIGION

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van Ateliers Baré S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Baré S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Baré S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Ateliers Baré S.P.R.L.. Ateliers Baré S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Baré S.P.R.L.. Leave a respond for Ateliers Baré S.P.R.L.. Ateliers Baré S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Baré S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Ateliers Baré S.P.R.L.
Location of Ateliers Baré S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Ateliers Baré S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Baré S.P.R.L. Ateliers Baré S.P.R.L.: COIFFURE PHILIPPE | CHANTAL HAINE | DOMO INDUS | LATHOUWERS AS NV | STAELENS JACQUES VERWARMINGEN & SANITAIR

Other related companies as Ateliers Baré S.P.R.L.: COIFFURE PHILIPPE | CHANTAL HAINE | DOMO INDUS | LATHOUWERS AS NV | STAELENS JACQUES VERWARMINGEN & SANITAIR

Ateliers Baré S.P.R.L. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Baré S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06451416015. Het bedrijf Ateliers Baré S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue de Veeweyde 106 1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Suitcases Made Of Sheet Steel. Lijst met producten zijn Trunks for use in the tropics,aluminium trunks.
De hoofdactiviteit van Ateliers Baré S.P.R.L. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Baré S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Baré S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Ateliers Baré S.P.R.L. op de kaart.

Ateliers Baré S.P.R.L. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers Baré S.P.R.L., company assigned to the tax number BE06451416015. The company Ateliers Baré S.P.R.L. is located at the address: Rue de Veeweyde 106 1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Suitcases Made Of Sheet Steel. List of products are Trunks for use in the tropics,aluminium trunks.
The main activity of Ateliers Baré S.P.R.L. is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Baré S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Ateliers Baré S.P.R.L., open positions, location of Ateliers Baré S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Baré S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Baré S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Baré S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Baré S.P.R.L., employees, financial statistics.