Suikergroep NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Suikergroep NV
Private companiesTobacco Products • Suikergroep NV

Contactgegevens Suikergroep NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Suikergroep NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Suikergroep NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Opperstraat 108 9180 Moerbeke-Waas, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Suikergroep NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Suikergroep NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Suikergroep NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Suikergroep NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Suikergroep NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Suikergroep NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Suikergroep NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Suikergroep NV
Products information Suikergroep NV

BTW identificatienummer (tax): BE01196105957
Ondernemingsnummer: 4248931884
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sugar

Product categorie (product category): Sugar

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Suikergroep NV
(Get full report from official database of BE for Suikergroep NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Suikergroep NV
Addition kinds of activities for Suikergroep NV

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
2869. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
20410110. roggebloem | Rye flour
30899909. Vloerbekleding, kunststof | Floor coverings, plastics
48139902. Draad telefoon | Wire telephone

Werken bij Suikergroep NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Suikergroep NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Suikergroep NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Suikergroep NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van Suikergroep NV in sociale netwerken
Look for responds of Suikergroep NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Suikergroep NV. Laat een reactie achter voor Suikergroep NV. Suikergroep NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Suikergroep NV. Leave a respond for Suikergroep NV. Suikergroep NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Suikergroep NV op de google maps. Adres en contacten Suikergroep NV
Location of Suikergroep NV on the google maps. Address and contacts of Suikergroep NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Suikergroep NV Suikergroep NV: TROPICAL TASTE MH | C. DIERCKENS | ANN LAUWERS | P. DEBRA | ARMAND DESPRIET

Other related companies as Suikergroep NV: TROPICAL TASTE MH | C. DIERCKENS | ANN LAUWERS | P. DEBRA | ARMAND DESPRIET

Suikergroep NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Suikergroep NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01196105957. Het bedrijf Suikergroep NV bevindt zich op het adres: Opperstraat 108 9180 Moerbeke-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sugar. Lijst met producten zijn Sugar.
De hoofdactiviteit van Suikergroep NV is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Suikergroep NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Suikergroep NV, openstaande posities, locatie van Suikergroep NV op de kaart.

Suikergroep NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Suikergroep NV, company assigned to the tax number BE01196105957. The company Suikergroep NV is located at the address: Opperstraat 108 9180 Moerbeke-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sugar. List of products are Sugar.
The main activity of Suikergroep NV is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Suikergroep NV is not available. You also can look at reviews of Suikergroep NV, open positions, location of Suikergroep NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Suikergroep NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Suikergroep NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Suikergroep NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Suikergroep NV, employees, financial statistics.