Starc Industries BVBA

Contactgegevens Starc Industries BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Starc Industries BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Starc Industries BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guldenstraat 21; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 0475 27 05 37 (+32-0475 27 05 37) 0475 27 05 37 (+32-0475 27 05 37)

Fax (fax): 015 76 11 40 (+32-015 76 11 40) 015 76 11 40 (+32-015 76 11 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Starc Industries BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Starc Industries BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Starc Industries BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Starc Industries BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Starc Industries BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Starc Industries BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Starc Industries BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Starc Industries BVBA
Products information Starc Industries BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01098327636
Ondernemingsnummer: 7029571533
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Starc Industries BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Subcontracting - Industrial and technical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Starc Industries BVBA
(Get full report from official database of BE for Starc Industries BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Starc Industries BVBA
Addition kinds of activities for Starc Industries BVBA

829999. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec
28699917. Ethyleenoxide | Ethylene oxide
32990104. Mica, splitsing | Mica, splitting
34960101. Cilinderdraad doek | Cylinder wire cloth
39619901. Kostuumjuwelen, ex. | Costume jewelry, ex. precious metal and semiprecious stones
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij Starc Industries BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Starc Industries BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Starc Industries BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Starc Industries BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van Starc Industries BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Starc Industries BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Starc Industries BVBA. Laat een reactie achter voor Starc Industries BVBA. Starc Industries BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Starc Industries BVBA. Leave a respond for Starc Industries BVBA. Starc Industries BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Starc Industries BVBA op de google maps. Adres en contacten Starc Industries BVBA
Location of Starc Industries BVBA on the google maps. Address and contacts of Starc Industries BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Starc Industries BVBA Starc Industries BVBA: FLPHARMA SYS OOD | T.C. A.C.W. 62 | ARNOLD DEMARREZ | WILLY VERVLOET | APB Service SA

Other related companies as Starc Industries BVBA: FLPHARMA SYS OOD | T.C. A.C.W. 62 | ARNOLD DEMARREZ | WILLY VERVLOET | APB Service SA

Starc Industries BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Starc Industries BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098327636. Het bedrijf Starc Industries BVBA bevindt zich op het adres: Guldenstraat 21; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Subcontracting - Industrial and technical. Producten gemaakt in Starc Industries BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Starc Industries BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Starc Industries BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Starc Industries BVBA, openstaande posities, locatie van Starc Industries BVBA op de kaart.

Starc Industries BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Starc Industries BVBA, company assigned to the tax number BE01098327636. The company Starc Industries BVBA is located at the address: Guldenstraat 21; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Subcontracting - Industrial and technical. Products created in Starc Industries BVBA were not found.
The main activity of Starc Industries BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Starc Industries BVBA is not available. You also can look at reviews of Starc Industries BVBA, open positions, location of Starc Industries BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Starc Industries BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Starc Industries BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Starc Industries BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Starc Industries BVBA, employees, financial statistics.