Bodycote Hot Isostatic Pressing NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Bodycote Hot Isostatic Pressing NV
Private companiesMotion Pictures • Bodycote Hot Isostatic Pressing NV

Contactgegevens Bodycote Hot Isostatic Pressing NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bodycote Hot Isostatic Pressing NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bodycote Hot Isostatic Pressing NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark Noord 7; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 37 51; 03 780 68 00 (+32-03 777 37 51; 03 780 68 00) 03 777 37 51; 03 780 68 00 (+32-03 777 37 51; 03 780 68 00)

Fax (fax): 03 766 51 64 (+32-03 766 51 64) 03 766 51 64 (+32-03 766 51 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bodycote Hot Isostatic Pressing NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bodycote Hot Isostatic Pressing NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bodycote Hot Isostatic Pressing NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bodycote Hot Isostatic Pressing NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bodycote Hot Isostatic Pressing NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bodycote Hot Isostatic Pressing NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bodycote Hot Isostatic Pressing NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bodycote Hot Isostatic Pressing NV
Products information Bodycote Hot Isostatic Pressing NV

BTW identificatienummer (tax): BE03840240478
Ondernemingsnummer: 6439331054
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Bodycote Hot Isostatic Pressing NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Subcontracting - Industrial and technical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bodycote Hot Isostatic Pressing NV
(Get full report from official database of BE for Bodycote Hot Isostatic Pressing NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bodycote Hot Isostatic Pressing NV
Addition kinds of activities for Bodycote Hot Isostatic Pressing NV

342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
941199. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec
27529905. Menu's, gelithografeerd | Menus, lithographed
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers

Werken bij Bodycote Hot Isostatic Pressing NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bodycote Hot Isostatic Pressing NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bodycote Hot Isostatic Pressing NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bodycote Hot Isostatic Pressing NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

Zoek naar antwoorden van Bodycote Hot Isostatic Pressing NV in sociale netwerken
Look for responds of Bodycote Hot Isostatic Pressing NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bodycote Hot Isostatic Pressing NV. Laat een reactie achter voor Bodycote Hot Isostatic Pressing NV. Bodycote Hot Isostatic Pressing NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bodycote Hot Isostatic Pressing NV. Leave a respond for Bodycote Hot Isostatic Pressing NV. Bodycote Hot Isostatic Pressing NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bodycote Hot Isostatic Pressing NV op de google maps. Adres en contacten Bodycote Hot Isostatic Pressing NV
Location of Bodycote Hot Isostatic Pressing NV on the google maps. Address and contacts of Bodycote Hot Isostatic Pressing NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bodycote Hot Isostatic Pressing NV Bodycote Hot Isostatic Pressing NV: Philda | Van Rijswijckcentrum Polyvalent vzw | THUDIMMO | COIFFURE PAPILLOTE | SERVICE DE SANT? SCOLAIRE UCCLE

Other related companies as Bodycote Hot Isostatic Pressing NV: Philda | Van Rijswijckcentrum Polyvalent vzw | THUDIMMO | COIFFURE PAPILLOTE | SERVICE DE SANT? SCOLAIRE UCCLE

Bodycote Hot Isostatic Pressing NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bodycote Hot Isostatic Pressing NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03840240478. Het bedrijf Bodycote Hot Isostatic Pressing NV bevindt zich op het adres: Industriepark Noord 7; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 737,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Subcontracting - Industrial and technical. Producten gemaakt in Bodycote Hot Isostatic Pressing NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bodycote Hot Isostatic Pressing NV is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bodycote Hot Isostatic Pressing NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bodycote Hot Isostatic Pressing NV, openstaande posities, locatie van Bodycote Hot Isostatic Pressing NV op de kaart.

Bodycote Hot Isostatic Pressing NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bodycote Hot Isostatic Pressing NV, company assigned to the tax number BE03840240478. The company Bodycote Hot Isostatic Pressing NV is located at the address: Industriepark Noord 7; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 737,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Subcontracting - Industrial and technical. Products created in Bodycote Hot Isostatic Pressing NV were not found.
The main activity of Bodycote Hot Isostatic Pressing NV is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bodycote Hot Isostatic Pressing NV is not available. You also can look at reviews of Bodycote Hot Isostatic Pressing NV, open positions, location of Bodycote Hot Isostatic Pressing NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bodycote Hot Isostatic Pressing NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bodycote Hot Isostatic Pressing NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bodycote Hot Isostatic Pressing NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bodycote Hot Isostatic Pressing NV, employees, financial statistics.