PATRICK GOEMAERE

Contactgegevens PATRICK GOEMAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK GOEMAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK GOEMAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WALLEMOTESTRAAT 22; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51309679 (+32-51309679) 51309679 (+32-51309679)

Fax (fax): +32 (15) 108-52-56 +32 (15) 108-52-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK GOEMAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK GOEMAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK GOEMAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK GOEMAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK GOEMAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK GOEMAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK GOEMAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK GOEMAERE
Products information PATRICK GOEMAERE

BTW identificatienummer (tax): BE07741485595
Ondernemingsnummer: 1371337890
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Photographes.. Types de Films: Vidéos.

Product categorie (product category): Studios photographiques. Production de films,téléfilms and vidéos. Equipement photographique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK GOEMAERE
(Get full report from official database of BE for PATRICK GOEMAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK GOEMAERE
Addition kinds of activities for PATRICK GOEMAERE

145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
503103. Deuren en ramen | Doors and windows
26210106. Sanitair tissuepapier | Sanitary tissue paper
32819901. Graniet, gesneden en gevormd | Granite, cut and shaped
36340313. Sauna verwarmers, elektrisch | Sauna heaters, electric
36740401. Infrarood sensoren, vaste toestand | Infrared sensors, solid state
36790101. Attenuators | Attenuators
50990302. Lifesaving en survival apparatuur (niet-medisch) | Lifesaving and survival equipment (non-medical)

Werken bij PATRICK GOEMAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK GOEMAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK GOEMAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK GOEMAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Magazijnier bouwhandel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een extra magazijnier. Je zal instaan voor het bedienen van klanten en het laden en lossen van vrachtwagens. Verwacht: - Je bent vlot, communicatief en hulpvaardig - Je hebt een klantgerichte houding, zelfs in drukke periodes - Je bent vertrouwd met bouwmaterialen - Leergierigheid is je niet vreemd waardoor je snel je kennis over ons uitgebreid gamma vergroot en blijft onderhouden - In de kandidaat zoeken wij een dynamisch en gedreven persoon met teamspirit en die zelfstandig zijn taken kan organiseren

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

Zoek naar antwoorden van PATRICK GOEMAERE in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK GOEMAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK GOEMAERE. Laat een reactie achter voor PATRICK GOEMAERE. PATRICK GOEMAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK GOEMAERE. Leave a respond for PATRICK GOEMAERE. PATRICK GOEMAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK GOEMAERE op de google maps. Adres en contacten PATRICK GOEMAERE
Location of PATRICK GOEMAERE on the google maps. Address and contacts of PATRICK GOEMAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK GOEMAERE PATRICK GOEMAERE: FA. VANSTEENKISTE | QUERTIAUX | AQUA FAUNA | Frank | HOUMARD CLAUDE

Other related companies as PATRICK GOEMAERE: FA. VANSTEENKISTE | QUERTIAUX | AQUA FAUNA | Frank | HOUMARD CLAUDE

PATRICK GOEMAERE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK GOEMAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741485595. Het bedrijf PATRICK GOEMAERE bevindt zich op het adres: WALLEMOTESTRAAT 22; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Production de films,téléfilms and vidéos. Equipement photographique. Lijst met producten zijn Services: Photographes.. Types de Films: Vidéos..
De hoofdactiviteit van PATRICK GOEMAERE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK GOEMAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK GOEMAERE, openstaande posities, locatie van PATRICK GOEMAERE op de kaart.

PATRICK GOEMAERE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK GOEMAERE, company assigned to the tax number BE07741485595. The company PATRICK GOEMAERE is located at the address: WALLEMOTESTRAAT 22; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. Production de films,téléfilms and vidéos. Equipement photographique. List of products are Services: Photographes.. Types de Films: Vidéos..
The main activity of PATRICK GOEMAERE is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK GOEMAERE is not available. You also can look at reviews of PATRICK GOEMAERE, open positions, location of PATRICK GOEMAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK GOEMAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK GOEMAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK GOEMAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK GOEMAERE, employees, financial statistics.