TOP CAMERA DE BEELDWINKEL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • TOP CAMERA DE BEELDWINKEL
Private companiesMiscellaneous Retail • TOP CAMERA DE BEELDWINKEL

Contactgegevens TOP CAMERA DE BEELDWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOP CAMERA DE BEELDWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOP CAMERA DE BEELDWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASSTRAAT 15; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14378997 (+32-14378997) 14378997 (+32-14378997)

Fax (fax): +32 (55) 977-81-64 +32 (55) 977-81-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOP CAMERA DE BEELDWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOP CAMERA DE BEELDWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOP CAMERA DE BEELDWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOP CAMERA DE BEELDWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOP CAMERA DE BEELDWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOP CAMERA DE BEELDWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOP CAMERA DE BEELDWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOP CAMERA DE BEELDWINKEL
Products information TOP CAMERA DE BEELDWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE09041168212
Ondernemingsnummer: 3545532226
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques. Matériel de Télécommunication. Equipement photographique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOP CAMERA DE BEELDWINKEL
(Get full report from official database of BE for TOP CAMERA DE BEELDWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOP CAMERA DE BEELDWINKEL
Addition kinds of activities for TOP CAMERA DE BEELDWINKEL

363300. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
20990200. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
35310705. Posthole graafmachines, aangedreven | Posthole diggers, powered
35329900. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
50230504. Pottenbakkerij | Pottery
60999904. Escrow instellingen andere dan onroerend goed | Escrow institutions other than real estate

Werken bij TOP CAMERA DE BEELDWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOP CAMERA DE BEELDWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOP CAMERA DE BEELDWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOP CAMERA DE BEELDWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van TOP CAMERA DE BEELDWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of TOP CAMERA DE BEELDWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOP CAMERA DE BEELDWINKEL. Laat een reactie achter voor TOP CAMERA DE BEELDWINKEL. TOP CAMERA DE BEELDWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOP CAMERA DE BEELDWINKEL. Leave a respond for TOP CAMERA DE BEELDWINKEL. TOP CAMERA DE BEELDWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOP CAMERA DE BEELDWINKEL op de google maps. Adres en contacten TOP CAMERA DE BEELDWINKEL
Location of TOP CAMERA DE BEELDWINKEL on the google maps. Address and contacts of TOP CAMERA DE BEELDWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come TOP CAMERA DE BEELDWINKEL TOP CAMERA DE BEELDWINKEL: DEXIA | GROEP ARGENTA | ALLGYP | BETTINA VAN DEN ABEELE | KAREL MELIS

Other related companies as TOP CAMERA DE BEELDWINKEL: DEXIA | GROEP ARGENTA | ALLGYP | BETTINA VAN DEN ABEELE | KAREL MELIS

TOP CAMERA DE BEELDWINKEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOP CAMERA DE BEELDWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09041168212. Het bedrijf TOP CAMERA DE BEELDWINKEL bevindt zich op het adres: PASSTRAAT 15; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Matériel de Télécommunication. Equipement photographique. Lijst met producten zijn Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van TOP CAMERA DE BEELDWINKEL is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOP CAMERA DE BEELDWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOP CAMERA DE BEELDWINKEL, openstaande posities, locatie van TOP CAMERA DE BEELDWINKEL op de kaart.

TOP CAMERA DE BEELDWINKEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOP CAMERA DE BEELDWINKEL, company assigned to the tax number BE09041168212. The company TOP CAMERA DE BEELDWINKEL is located at the address: PASSTRAAT 15; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. Matériel de Télécommunication. Equipement photographique. List of products are Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Photographes..
The main activity of TOP CAMERA DE BEELDWINKEL is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TOP CAMERA DE BEELDWINKEL is not available. You also can look at reviews of TOP CAMERA DE BEELDWINKEL, open positions, location of TOP CAMERA DE BEELDWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOP CAMERA DE BEELDWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOP CAMERA DE BEELDWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOP CAMERA DE BEELDWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOP CAMERA DE BEELDWINKEL, employees, financial statistics.