FOTO VIDEO DALI

Contactgegevens FOTO VIDEO DALI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTO VIDEO DALI: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTO VIDEO DALI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAPDORP 22; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32337356 32337356

Fax (fax): +32 (9) 226-15-47 +32 (9) 226-15-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTO VIDEO DALI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTO VIDEO DALI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTO VIDEO DALI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTO VIDEO DALI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTO VIDEO DALI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTO VIDEO DALI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTO VIDEO DALI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTO VIDEO DALI
Products information FOTO VIDEO DALI

BTW identificatienummer (tax): BE01633361816
Ondernemingsnummer: 1724273681
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Développement Photo: 1 Heure.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques. Matériel de Télécommunication. Equipement photographique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTO VIDEO DALI
(Get full report from official database of BE for FOTO VIDEO DALI)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTO VIDEO DALI
Addition kinds of activities for FOTO VIDEO DALI

08310200. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
35719901. Computers, digitaal, analoog of hybride | Computers, digital, analog or hybrid
37280113. Ruiters, vliegtuigen | Rudders, aircraft
39490608. Zwembaden, behalve plastic | Swimming pools, except plastic
51690500. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
60990000. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij FOTO VIDEO DALI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTO VIDEO DALI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTO VIDEO DALI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTO VIDEO DALI. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van FOTO VIDEO DALI in sociale netwerken
Look for responds of FOTO VIDEO DALI in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTO VIDEO DALI. Laat een reactie achter voor FOTO VIDEO DALI. FOTO VIDEO DALI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTO VIDEO DALI. Leave a respond for FOTO VIDEO DALI. FOTO VIDEO DALI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTO VIDEO DALI op de google maps. Adres en contacten FOTO VIDEO DALI
Location of FOTO VIDEO DALI on the google maps. Address and contacts of FOTO VIDEO DALI

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTO VIDEO DALI FOTO VIDEO DALI: Coiffeur De Snor | GUY VANHOOF | Sodelco NV | JAN BYOK | Yu-Hi Kendo Club

Other related companies as FOTO VIDEO DALI: Coiffeur De Snor | GUY VANHOOF | Sodelco NV | JAN BYOK | Yu-Hi Kendo Club

FOTO VIDEO DALI is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTO VIDEO DALI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01633361816. Het bedrijf FOTO VIDEO DALI bevindt zich op het adres: KLAPDORP 22; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Matériel de Télécommunication. Equipement photographique. Lijst met producten zijn Développement Photo: 1 Heure.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van FOTO VIDEO DALI is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTO VIDEO DALI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTO VIDEO DALI, openstaande posities, locatie van FOTO VIDEO DALI op de kaart.

FOTO VIDEO DALI is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTO VIDEO DALI, company assigned to the tax number BE01633361816. The company FOTO VIDEO DALI is located at the address: KLAPDORP 22; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. Matériel de Télécommunication. Equipement photographique. List of products are Développement Photo: 1 Heure.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Photographes..
The main activity of FOTO VIDEO DALI is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTO VIDEO DALI is not available. You also can look at reviews of FOTO VIDEO DALI, open positions, location of FOTO VIDEO DALI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTO VIDEO DALI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTO VIDEO DALI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTO VIDEO DALI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTO VIDEO DALI, employees, financial statistics.