STUDIO EVERT THIRY

Contactgegevens STUDIO EVERT THIRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO EVERT THIRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO EVERT THIRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COEBERGERSTRAAT 12; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32482448 32482448

Fax (fax): +32 (82) 464-26-90 +32 (82) 464-26-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO EVERT THIRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO EVERT THIRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO EVERT THIRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO EVERT THIRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO EVERT THIRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO EVERT THIRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO EVERT THIRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO EVERT THIRY
Products information STUDIO EVERT THIRY

BTW identificatienummer (tax): BE04039093017
Ondernemingsnummer: 1492187500
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO EVERT THIRY
(Get full report from official database of BE for STUDIO EVERT THIRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO EVERT THIRY
Addition kinds of activities for STUDIO EVERT THIRY

367699. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
20450101. Biscuitmeel, bereid: van gekochte bloem | Biscuit flour, prepared: from purchased flour
20610100. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
25910203. Mini jaloezieën | Mini blinds
38450207. Chirurgische ondersteuning systemen: hart-long machine, excl. | Surgical support systems: heart-lung machine, exc. iron lung
39110303. Bevestigingen, goud of zilver: pennen, lederwaren, enz. | Mountings, gold or silver: pens, leather goods, etc.
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
50139902. Stoel hoezen | Seat covers

Werken bij STUDIO EVERT THIRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO EVERT THIRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO EVERT THIRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO EVERT THIRY. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

 • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

 • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

  Regio: OUTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

 • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

 • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TIJARI

  Type: Studentenjob

  Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

 • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

  Type: Vaste Job

  ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

 • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

 • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

 • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

 • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: EOLUZ

  Type: Werfreserve

  Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van STUDIO EVERT THIRY in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO EVERT THIRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO EVERT THIRY. Laat een reactie achter voor STUDIO EVERT THIRY. STUDIO EVERT THIRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO EVERT THIRY. Leave a respond for STUDIO EVERT THIRY. STUDIO EVERT THIRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO EVERT THIRY op de google maps. Adres en contacten STUDIO EVERT THIRY
Location of STUDIO EVERT THIRY on the google maps. Address and contacts of STUDIO EVERT THIRY

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO EVERT THIRY STUDIO EVERT THIRY: HENDRIK DELLO | GERARD HEYNICKX | BRACKE | FEDERALE POLITIE | Portico SA

Other related companies as STUDIO EVERT THIRY: HENDRIK DELLO | GERARD HEYNICKX | BRACKE | FEDERALE POLITIE | Portico SA

STUDIO EVERT THIRY is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO EVERT THIRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04039093017. Het bedrijf STUDIO EVERT THIRY bevindt zich op het adres: COEBERGERSTRAAT 12; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO EVERT THIRY is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO EVERT THIRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO EVERT THIRY, openstaande posities, locatie van STUDIO EVERT THIRY op de kaart.

STUDIO EVERT THIRY is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO EVERT THIRY, company assigned to the tax number BE04039093017. The company STUDIO EVERT THIRY is located at the address: COEBERGERSTRAAT 12; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO EVERT THIRY is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO EVERT THIRY is not available. You also can look at reviews of STUDIO EVERT THIRY, open positions, location of STUDIO EVERT THIRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO EVERT THIRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO EVERT THIRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO EVERT THIRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO EVERT THIRY, employees, financial statistics.