STUDIO ESTALOCA

Contactgegevens STUDIO ESTALOCA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO ESTALOCA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO ESTALOCA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELBAAN 239; 1790; AFFLIGEM, België

Telefoon (phone): 53681816 (+32-53681816) 53681816 (+32-53681816)

Fax (fax): +32 (87) 328-38-60 +32 (87) 328-38-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO ESTALOCA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO ESTALOCA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO ESTALOCA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO ESTALOCA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO ESTALOCA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO ESTALOCA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO ESTALOCA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO ESTALOCA
Products information STUDIO ESTALOCA

BTW identificatienummer (tax): BE04670257568
Ondernemingsnummer: 2099182128
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO ESTALOCA
(Get full report from official database of BE for STUDIO ESTALOCA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO ESTALOCA
Addition kinds of activities for STUDIO ESTALOCA

35110205. Stoomturbines | Steam turbines
38299901. Anamometers | Anamometers
48320204. Sport | Sports
50630602. Opslagbatterijen, industriële | Storage batteries, industrial
51590100. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products

Werken bij STUDIO ESTALOCA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO ESTALOCA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO ESTALOCA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO ESTALOCA. Looking for open vacancies in other companies

 • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Winkelmedewerker (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

 • CNC Daaier (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

 • TIG - LASSER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

 • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

 • Bevrachter baantransport (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

 • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GROUP SUERICKX

  Type: Vaste Job

  Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

 • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

  Type: Vaste Job

  Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

 • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

Zoek naar antwoorden van STUDIO ESTALOCA in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO ESTALOCA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO ESTALOCA. Laat een reactie achter voor STUDIO ESTALOCA. STUDIO ESTALOCA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO ESTALOCA. Leave a respond for STUDIO ESTALOCA. STUDIO ESTALOCA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO ESTALOCA op de google maps. Adres en contacten STUDIO ESTALOCA
Location of STUDIO ESTALOCA on the google maps. Address and contacts of STUDIO ESTALOCA

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO ESTALOCA STUDIO ESTALOCA: Franky | Lassance F SPRL | VANDEGAER | VITAL VANDERVEKEN | ROLAND AELTER

Other related companies as STUDIO ESTALOCA: Franky | Lassance F SPRL | VANDEGAER | VITAL VANDERVEKEN | ROLAND AELTER

STUDIO ESTALOCA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO ESTALOCA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04670257568. Het bedrijf STUDIO ESTALOCA bevindt zich op het adres: BRUSSELBAAN 239; 1790; AFFLIGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO ESTALOCA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO ESTALOCA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO ESTALOCA, openstaande posities, locatie van STUDIO ESTALOCA op de kaart.

STUDIO ESTALOCA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO ESTALOCA, company assigned to the tax number BE04670257568. The company STUDIO ESTALOCA is located at the address: BRUSSELBAAN 239; 1790; AFFLIGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO ESTALOCA is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO ESTALOCA is not available. You also can look at reviews of STUDIO ESTALOCA, open positions, location of STUDIO ESTALOCA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO ESTALOCA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO ESTALOCA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO ESTALOCA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO ESTALOCA, employees, financial statistics.