STUDIO EEN IND.& COM.FOTO

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • STUDIO EEN IND.& COM.FOTO
Private companiesTransportation Services • STUDIO EEN IND.& COM.FOTO

Contactgegevens STUDIO EEN IND.& COM.FOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO EEN IND.& COM.FOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO EEN IND.& COM.FOTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJZERHANDSTRAAT 4; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56201547 (+32-56201547) 56201547 (+32-56201547)

Fax (fax): +32 (53) 325-71-86 +32 (53) 325-71-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO EEN IND.& COM.FOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO EEN IND.& COM.FOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO EEN IND.& COM.FOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO EEN IND.& COM.FOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO EEN IND.& COM.FOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO EEN IND.& COM.FOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO EEN IND.& COM.FOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO EEN IND.& COM.FOTO
Products information STUDIO EEN IND.& COM.FOTO

BTW identificatienummer (tax): BE06333312988
Ondernemingsnummer: 4481842041
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO EEN IND.& COM.FOTO
(Get full report from official database of BE for STUDIO EEN IND.& COM.FOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO EEN IND.& COM.FOTO
Addition kinds of activities for STUDIO EEN IND.& COM.FOTO

519100. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
729908. Steekdiensten | Stitching services
22210602. Draperies en draperie stoffen, synthetische vezels en zijden | Draperies and drapery fabrics, manmade fiber and silk
34420404. Roldeuren voor industriële gebouwen of magazijnen, metaal | Rolling doors for industrial buildings or warehouses, metal
36790203. Opname- en afspeelkoppen, magnetisch | Recording and playback heads, magnetic
48320000. Radiostations | Radio broadcasting stations
70110101. Motel, franchise | Motel, franchised
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij STUDIO EEN IND.& COM.FOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO EEN IND.& COM.FOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO EEN IND.& COM.FOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO EEN IND.& COM.FOTO. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

 • Magazijnier (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Inscannen van tekeningen en documenten Correct in- en uitstockeren van goederen Beheersen van diverse SAP-transacties

 • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

 • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

 • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

 • financial controller (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

 • Chauffeur B / C (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

 • Customer service inbound (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

  Regio: ATTENRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

  Type: Vaste Job

  Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

 • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

Zoek naar antwoorden van STUDIO EEN IND.& COM.FOTO in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO EEN IND.& COM.FOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO EEN IND.& COM.FOTO. Laat een reactie achter voor STUDIO EEN IND.& COM.FOTO. STUDIO EEN IND.& COM.FOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO EEN IND.& COM.FOTO. Leave a respond for STUDIO EEN IND.& COM.FOTO. STUDIO EEN IND.& COM.FOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO EEN IND.& COM.FOTO op de google maps. Adres en contacten STUDIO EEN IND.& COM.FOTO
Location of STUDIO EEN IND.& COM.FOTO on the google maps. Address and contacts of STUDIO EEN IND.& COM.FOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO EEN IND.& COM.FOTO STUDIO EEN IND.& COM.FOTO: FORTIS | CHRISTIAAN DEMYTTENAERE | PEDICURE VERMEIREN | GARAGE CAILLOUX | FA. BAMBOEBERGH

Other related companies as STUDIO EEN IND.& COM.FOTO: FORTIS | CHRISTIAAN DEMYTTENAERE | PEDICURE VERMEIREN | GARAGE CAILLOUX | FA. BAMBOEBERGH

STUDIO EEN IND.& COM.FOTO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO EEN IND.& COM.FOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06333312988. Het bedrijf STUDIO EEN IND.& COM.FOTO bevindt zich op het adres: IJZERHANDSTRAAT 4; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO EEN IND.& COM.FOTO is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO EEN IND.& COM.FOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO EEN IND.& COM.FOTO, openstaande posities, locatie van STUDIO EEN IND.& COM.FOTO op de kaart.

STUDIO EEN IND.& COM.FOTO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO EEN IND.& COM.FOTO, company assigned to the tax number BE06333312988. The company STUDIO EEN IND.& COM.FOTO is located at the address: IJZERHANDSTRAAT 4; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO EEN IND.& COM.FOTO is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO EEN IND.& COM.FOTO is not available. You also can look at reviews of STUDIO EEN IND.& COM.FOTO, open positions, location of STUDIO EEN IND.& COM.FOTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO EEN IND.& COM.FOTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO EEN IND.& COM.FOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO EEN IND.& COM.FOTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO EEN IND.& COM.FOTO, employees, financial statistics.