CHRISTIAAN DEMYTTENAERE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • CHRISTIAAN DEMYTTENAERE
Private companiesTransportation Services • CHRISTIAAN DEMYTTENAERE

Contactgegevens CHRISTIAAN DEMYTTENAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAAN DEMYTTENAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAAN DEMYTTENAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GELUWEBROEKSTRAAT 8; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 57466063 (+32-57466063) 57466063 (+32-57466063)

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAAN DEMYTTENAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAAN DEMYTTENAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAAN DEMYTTENAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAAN DEMYTTENAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAAN DEMYTTENAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAAN DEMYTTENAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAAN DEMYTTENAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAAN DEMYTTENAERE
Products information CHRISTIAAN DEMYTTENAERE

BTW identificatienummer (tax): BE06147369384
Ondernemingsnummer: 4334350585
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CHRISTIAAN DEMYTTENAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAAN DEMYTTENAERE
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAAN DEMYTTENAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAAN DEMYTTENAERE
Addition kinds of activities for CHRISTIAAN DEMYTTENAERE

2044. Rijstmalen | Rice milling
28359900. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
34440402. Vloeren, celstaal | Flooring, cellular steel
50499900. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
72999903. Computer fotografie of portret | Computer photography or portrait

Werken bij CHRISTIAAN DEMYTTENAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAAN DEMYTTENAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAAN DEMYTTENAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAAN DEMYTTENAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAAN DEMYTTENAERE in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAAN DEMYTTENAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAAN DEMYTTENAERE. Laat een reactie achter voor CHRISTIAAN DEMYTTENAERE. CHRISTIAAN DEMYTTENAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAAN DEMYTTENAERE. Leave a respond for CHRISTIAAN DEMYTTENAERE. CHRISTIAAN DEMYTTENAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAAN DEMYTTENAERE op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAAN DEMYTTENAERE
Location of CHRISTIAAN DEMYTTENAERE on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAAN DEMYTTENAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAAN DEMYTTENAERE CHRISTIAAN DEMYTTENAERE: Kontrimo NV | ERIK CAUWELS | LODE VAN DE VYVER | COMPTOIR M?DICAL | EECKHOUT, CHRISTIAN

Other related companies as CHRISTIAAN DEMYTTENAERE: Kontrimo NV | ERIK CAUWELS | LODE VAN DE VYVER | COMPTOIR M?DICAL | EECKHOUT, CHRISTIAN

CHRISTIAAN DEMYTTENAERE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAAN DEMYTTENAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06147369384. Het bedrijf CHRISTIAAN DEMYTTENAERE bevindt zich op het adres: GELUWEBROEKSTRAAT 8; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in CHRISTIAAN DEMYTTENAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAAN DEMYTTENAERE is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAAN DEMYTTENAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAAN DEMYTTENAERE, openstaande posities, locatie van CHRISTIAAN DEMYTTENAERE op de kaart.

CHRISTIAAN DEMYTTENAERE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAAN DEMYTTENAERE, company assigned to the tax number BE06147369384. The company CHRISTIAAN DEMYTTENAERE is located at the address: GELUWEBROEKSTRAAT 8; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in CHRISTIAAN DEMYTTENAERE were not found.
The main activity of CHRISTIAAN DEMYTTENAERE is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAAN DEMYTTENAERE is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAAN DEMYTTENAERE, open positions, location of CHRISTIAAN DEMYTTENAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAAN DEMYTTENAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAAN DEMYTTENAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAAN DEMYTTENAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAAN DEMYTTENAERE, employees, financial statistics.