STUDIO ECOTOPIA

Contactgegevens STUDIO ECOTOPIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO ECOTOPIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO ECOTOPIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERLAANSTRAAT 10; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53212043 (+32-53212043) 53212043 (+32-53212043)

Fax (fax): +32 (68) 452-28-38 +32 (68) 452-28-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO ECOTOPIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO ECOTOPIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO ECOTOPIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO ECOTOPIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO ECOTOPIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO ECOTOPIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO ECOTOPIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO ECOTOPIA
Products information STUDIO ECOTOPIA

BTW identificatienummer (tax): BE02496887207
Ondernemingsnummer: 9627838134
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO ECOTOPIA
(Get full report from official database of BE for STUDIO ECOTOPIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO ECOTOPIA
Addition kinds of activities for STUDIO ECOTOPIA

349400. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
20350104. Mosterd, bereid (nat) | Mustard, prepared (wet)
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
38420400. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
50310100. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding

Werken bij STUDIO ECOTOPIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO ECOTOPIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO ECOTOPIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO ECOTOPIA. Looking for open vacancies in other companies

 • allround technieker (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

 • Asssistent Marketing afdeling regio Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het volgende takenpakket: Ondersteuning bij het uitvoeren van promotieacties en imagocampagnes Beheer van de productsponsoring Grafische ondersteuning op de marketingafdeling Ondersteuning bij de organisatie van evenementen en beursdeelnames Ondersteuning bij copywriting voor interne en externe communicatiekanalen (social media, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazine, website) Ondersteuning bij de voorbereiding van events en beurzen door het klaarzetten en inladen van promomateriaal en fruit- en groentekisten

 • Dakwerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

 • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

 • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

 • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

 • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

  Type: Vaste Job

  laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

 • Handlanger (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

 • HR Director (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: HR Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

 • On site teamleader (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

 • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Airtech Ventilatie

  Type: Vaste Job

  Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

 • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LE TRAPPISTE

  Type: Flexijob

  Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van STUDIO ECOTOPIA in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO ECOTOPIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO ECOTOPIA. Laat een reactie achter voor STUDIO ECOTOPIA. STUDIO ECOTOPIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO ECOTOPIA. Leave a respond for STUDIO ECOTOPIA. STUDIO ECOTOPIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO ECOTOPIA op de google maps. Adres en contacten STUDIO ECOTOPIA
Location of STUDIO ECOTOPIA on the google maps. Address and contacts of STUDIO ECOTOPIA

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO ECOTOPIA STUDIO ECOTOPIA: Europ Clean | Wouters G | PRENTEN | LIBRAIRIE LA PARANTH?SE | RENATUS SUNAERT

Other related companies as STUDIO ECOTOPIA: Europ Clean | Wouters G | PRENTEN | LIBRAIRIE LA PARANTH?SE | RENATUS SUNAERT

STUDIO ECOTOPIA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO ECOTOPIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496887207. Het bedrijf STUDIO ECOTOPIA bevindt zich op het adres: MEERLAANSTRAAT 10; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO ECOTOPIA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO ECOTOPIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO ECOTOPIA, openstaande posities, locatie van STUDIO ECOTOPIA op de kaart.

STUDIO ECOTOPIA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO ECOTOPIA, company assigned to the tax number BE02496887207. The company STUDIO ECOTOPIA is located at the address: MEERLAANSTRAAT 10; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO ECOTOPIA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO ECOTOPIA is not available. You also can look at reviews of STUDIO ECOTOPIA, open positions, location of STUDIO ECOTOPIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO ECOTOPIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO ECOTOPIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO ECOTOPIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO ECOTOPIA, employees, financial statistics.