STUDIO DENEUMOSTIER

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • STUDIO DENEUMOSTIER
Private companiesInsurance Carriers • STUDIO DENEUMOSTIER

Contactgegevens STUDIO DENEUMOSTIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO DENEUMOSTIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO DENEUMOSTIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VANKEERBERGHEN 1; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85232404 (+32-85232404) 85232404 (+32-85232404)

Fax (fax): +32 (14) 472-85-47 +32 (14) 472-85-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO DENEUMOSTIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO DENEUMOSTIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO DENEUMOSTIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO DENEUMOSTIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO DENEUMOSTIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO DENEUMOSTIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO DENEUMOSTIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO DENEUMOSTIER
Products information STUDIO DENEUMOSTIER

BTW identificatienummer (tax): BE02151367187
Ondernemingsnummer: 5245941162
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO DENEUMOSTIER
(Get full report from official database of BE for STUDIO DENEUMOSTIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO DENEUMOSTIER
Addition kinds of activities for STUDIO DENEUMOSTIER

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
737103. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications
22310104. Vloeren: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Skirtings: wool, mohair or similar fibers
29990101. Coke (niet van raffinaderijen), aardolie | Coke (not from refineries), petroleum
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
38260201. borescopen | Borescopes
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom

Werken bij STUDIO DENEUMOSTIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO DENEUMOSTIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO DENEUMOSTIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO DENEUMOSTIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

 • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

 • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

 • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

 • Elektro -monteur (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: BUTLER TECH

  Type: Vaste Job

  Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

 • METSER (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

 • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: BELFLEUR

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

 • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

  Regio: GELEEN

  Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

 • Muziektherapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

 • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SEYNAEVE

  Type: Flexijob

  * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van STUDIO DENEUMOSTIER in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO DENEUMOSTIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO DENEUMOSTIER. Laat een reactie achter voor STUDIO DENEUMOSTIER. STUDIO DENEUMOSTIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO DENEUMOSTIER. Leave a respond for STUDIO DENEUMOSTIER. STUDIO DENEUMOSTIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO DENEUMOSTIER op de google maps. Adres en contacten STUDIO DENEUMOSTIER
Location of STUDIO DENEUMOSTIER on the google maps. Address and contacts of STUDIO DENEUMOSTIER

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO DENEUMOSTIER STUDIO DENEUMOSTIER: CAR-WASH MOBIL-FLIEBERG | COIFFURE LUT | JOSUE VERHELST | Bourgondier (De) | ANNELIES VAN RIE

Other related companies as STUDIO DENEUMOSTIER: CAR-WASH MOBIL-FLIEBERG | COIFFURE LUT | JOSUE VERHELST | Bourgondier (De) | ANNELIES VAN RIE

STUDIO DENEUMOSTIER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO DENEUMOSTIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151367187. Het bedrijf STUDIO DENEUMOSTIER bevindt zich op het adres: RUE VANKEERBERGHEN 1; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO DENEUMOSTIER is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO DENEUMOSTIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO DENEUMOSTIER, openstaande posities, locatie van STUDIO DENEUMOSTIER op de kaart.

STUDIO DENEUMOSTIER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO DENEUMOSTIER, company assigned to the tax number BE02151367187. The company STUDIO DENEUMOSTIER is located at the address: RUE VANKEERBERGHEN 1; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO DENEUMOSTIER is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO DENEUMOSTIER is not available. You also can look at reviews of STUDIO DENEUMOSTIER, open positions, location of STUDIO DENEUMOSTIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO DENEUMOSTIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO DENEUMOSTIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO DENEUMOSTIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO DENEUMOSTIER, employees, financial statistics.