STUDIO DE WITTE LOTUS

Contactgegevens STUDIO DE WITTE LOTUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO DE WITTE LOTUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO DE WITTE LOTUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAPTAIN TRIPPSTRAAT 34; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38865640 (+32-38865640) 38865640 (+32-38865640)

Fax (fax): +32 (82) 900-28-25 +32 (82) 900-28-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO DE WITTE LOTUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO DE WITTE LOTUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO DE WITTE LOTUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO DE WITTE LOTUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO DE WITTE LOTUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO DE WITTE LOTUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO DE WITTE LOTUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO DE WITTE LOTUS
Products information STUDIO DE WITTE LOTUS

BTW identificatienummer (tax): BE04676849365
Ondernemingsnummer: 3327453613
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO DE WITTE LOTUS
(Get full report from official database of BE for STUDIO DE WITTE LOTUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO DE WITTE LOTUS
Addition kinds of activities for STUDIO DE WITTE LOTUS

28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
35650203. Kartonnen verpakkingsmachines | Carton packing machines
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
52510103. Gereedschap, hand | Tools, hand

Werken bij STUDIO DE WITTE LOTUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO DE WITTE LOTUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO DE WITTE LOTUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO DE WITTE LOTUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

 • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

 • CALCULATOR (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

 • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Viavera - Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

 • Thuisverpleegkundige regio Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: THUISVERPLEGING BOND MOYSON WEST-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor algemene geneeskundige verzorging van patiënten aan huis. Je doet wondverzorging, geeft inspuitingen, toedienen dagelijkse toiletten, ...

 • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

  Type: Vaste Job

  Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

 • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

 • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van STUDIO DE WITTE LOTUS in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO DE WITTE LOTUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO DE WITTE LOTUS. Laat een reactie achter voor STUDIO DE WITTE LOTUS. STUDIO DE WITTE LOTUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO DE WITTE LOTUS. Leave a respond for STUDIO DE WITTE LOTUS. STUDIO DE WITTE LOTUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO DE WITTE LOTUS op de google maps. Adres en contacten STUDIO DE WITTE LOTUS
Location of STUDIO DE WITTE LOTUS on the google maps. Address and contacts of STUDIO DE WITTE LOTUS

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO DE WITTE LOTUS STUDIO DE WITTE LOTUS: LIBRAIRIE DES RAM?ES | TRAITEUR DE NYS | Volvo Penta-Marine Motors & Pumps nv-sa | SANDRINE DAVELOOSE | Embrechts Koen

Other related companies as STUDIO DE WITTE LOTUS: LIBRAIRIE DES RAM?ES | TRAITEUR DE NYS | Volvo Penta-Marine Motors & Pumps nv-sa | SANDRINE DAVELOOSE | Embrechts Koen

STUDIO DE WITTE LOTUS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO DE WITTE LOTUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04676849365. Het bedrijf STUDIO DE WITTE LOTUS bevindt zich op het adres: CAPTAIN TRIPPSTRAAT 34; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO DE WITTE LOTUS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO DE WITTE LOTUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO DE WITTE LOTUS, openstaande posities, locatie van STUDIO DE WITTE LOTUS op de kaart.

STUDIO DE WITTE LOTUS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO DE WITTE LOTUS, company assigned to the tax number BE04676849365. The company STUDIO DE WITTE LOTUS is located at the address: CAPTAIN TRIPPSTRAAT 34; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO DE WITTE LOTUS is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO DE WITTE LOTUS is not available. You also can look at reviews of STUDIO DE WITTE LOTUS, open positions, location of STUDIO DE WITTE LOTUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO DE WITTE LOTUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO DE WITTE LOTUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO DE WITTE LOTUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO DE WITTE LOTUS, employees, financial statistics.