STUDIO DE VROEY

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • STUDIO DE VROEY

Contactgegevens STUDIO DE VROEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO DE VROEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO DE VROEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CONSTITUTIESTRAAT 8; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32260093 32260093

Fax (fax): +32 (71) 119-13-27 +32 (71) 119-13-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO DE VROEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO DE VROEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO DE VROEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO DE VROEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO DE VROEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO DE VROEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO DE VROEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO DE VROEY
Products information STUDIO DE VROEY

BTW identificatienummer (tax): BE08602539062
Ondernemingsnummer: 4314300537
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO DE VROEY
(Get full report from official database of BE for STUDIO DE VROEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO DE VROEY
Addition kinds of activities for STUDIO DE VROEY

232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
07520102. Teeltdiensten, paarden: racen en non-racing | Breeding services, horses: racing and non-racing
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels
38270201. Lensbekledingsapparatuur | Lens coating equipment
48220206. Telegraafdiensten | Telegraph services
50930203. Wire en kabel schroot | Wire and cable scrap
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
51590203. Mules | Mules

Werken bij STUDIO DE VROEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO DE VROEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO DE VROEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO DE VROEY. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

 • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

 • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

 • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

 • QC Laborant regio Evergem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

 • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

 • Jobcoach (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van STUDIO DE VROEY in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO DE VROEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO DE VROEY. Laat een reactie achter voor STUDIO DE VROEY. STUDIO DE VROEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO DE VROEY. Leave a respond for STUDIO DE VROEY. STUDIO DE VROEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO DE VROEY op de google maps. Adres en contacten STUDIO DE VROEY
Location of STUDIO DE VROEY on the google maps. Address and contacts of STUDIO DE VROEY

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO DE VROEY STUDIO DE VROEY: JEAN-LOUIS VAN MALDER | BANDEN M&W | JEAN LENCLUD | ISOMO | A.W.O.

Other related companies as STUDIO DE VROEY: JEAN-LOUIS VAN MALDER | BANDEN M&W | JEAN LENCLUD | ISOMO | A.W.O.

STUDIO DE VROEY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO DE VROEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602539062. Het bedrijf STUDIO DE VROEY bevindt zich op het adres: CONSTITUTIESTRAAT 8; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO DE VROEY is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO DE VROEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO DE VROEY, openstaande posities, locatie van STUDIO DE VROEY op de kaart.

STUDIO DE VROEY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO DE VROEY, company assigned to the tax number BE08602539062. The company STUDIO DE VROEY is located at the address: CONSTITUTIESTRAAT 8; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO DE VROEY is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO DE VROEY is not available. You also can look at reviews of STUDIO DE VROEY, open positions, location of STUDIO DE VROEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO DE VROEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO DE VROEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO DE VROEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO DE VROEY, employees, financial statistics.