STUDIO DE BRUYNE

Contactgegevens STUDIO DE BRUYNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO DE BRUYNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO DE BRUYNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIELTSTRAAT 103; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51489380 (+32-51489380) 51489380 (+32-51489380)

Fax (fax): +32 (64) 466-30-20 +32 (64) 466-30-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO DE BRUYNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO DE BRUYNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO DE BRUYNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO DE BRUYNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO DE BRUYNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO DE BRUYNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO DE BRUYNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO DE BRUYNE
Products information STUDIO DE BRUYNE

BTW identificatienummer (tax): BE02804779052
Ondernemingsnummer: 5498352050
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO DE BRUYNE
(Get full report from official database of BE for STUDIO DE BRUYNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO DE BRUYNE
Addition kinds of activities for STUDIO DE BRUYNE

072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
284401. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
357201. Computer schijf en drum drives en componenten | Computer disk and drum drives and components
544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
30899914. Kits, kunststoffen | Kits, plastics
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
39990603. Paraplu's, tuin of wagen | Umbrellas, garden or wagon
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation
59899900. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec

Werken bij STUDIO DE BRUYNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO DE BRUYNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO DE BRUYNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO DE BRUYNE. Looking for open vacancies in other companies

 • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

 • Jobstudent (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

 • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: YVAGA

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

 • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Kapper/Kapster (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Hairstyle

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

 • Flexi Job keuken (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ARTHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

 • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: SEGERS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van STUDIO DE BRUYNE in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO DE BRUYNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO DE BRUYNE. Laat een reactie achter voor STUDIO DE BRUYNE. STUDIO DE BRUYNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO DE BRUYNE. Leave a respond for STUDIO DE BRUYNE. STUDIO DE BRUYNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO DE BRUYNE op de google maps. Adres en contacten STUDIO DE BRUYNE
Location of STUDIO DE BRUYNE on the google maps. Address and contacts of STUDIO DE BRUYNE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO DE BRUYNE STUDIO DE BRUYNE: SACCON | COREN | Lison Pol | ESSO | BORMET BVBA

Other related companies as STUDIO DE BRUYNE: SACCON | COREN | Lison Pol | ESSO | BORMET BVBA

STUDIO DE BRUYNE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO DE BRUYNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02804779052. Het bedrijf STUDIO DE BRUYNE bevindt zich op het adres: TIELTSTRAAT 103; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO DE BRUYNE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO DE BRUYNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO DE BRUYNE, openstaande posities, locatie van STUDIO DE BRUYNE op de kaart.

STUDIO DE BRUYNE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO DE BRUYNE, company assigned to the tax number BE02804779052. The company STUDIO DE BRUYNE is located at the address: TIELTSTRAAT 103; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO DE BRUYNE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO DE BRUYNE is not available. You also can look at reviews of STUDIO DE BRUYNE, open positions, location of STUDIO DE BRUYNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO DE BRUYNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO DE BRUYNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO DE BRUYNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO DE BRUYNE, employees, financial statistics.