STUDIO CONGO BLUE

Contactgegevens STUDIO CONGO BLUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO CONGO BLUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO CONGO BLUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOENSTRAAT 46; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32711912 32711912

Fax (fax): +32 (84) 290-51-16 +32 (84) 290-51-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO CONGO BLUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO CONGO BLUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO CONGO BLUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO CONGO BLUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO CONGO BLUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO CONGO BLUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO CONGO BLUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO CONGO BLUE
Products information STUDIO CONGO BLUE

BTW identificatienummer (tax): BE06547271728
Ondernemingsnummer: 9849487304
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO CONGO BLUE
(Get full report from official database of BE for STUDIO CONGO BLUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO CONGO BLUE
Addition kinds of activities for STUDIO CONGO BLUE

609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
824400. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
20450107. Doughnut mix, bereid: van gekochte bloem | Doughnut mixes, prepared: from purchased flour
22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
23890202. Band uniforms | Band uniforms
35599927. Halfgeleider productie machines | Semiconductor manufacturing machinery
59120000. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive

Werken bij STUDIO CONGO BLUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO CONGO BLUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO CONGO BLUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO CONGO BLUE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

 • Magazijnier reachtruck (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

 • Stockiste M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

 • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

 • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

 • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

 • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

 • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ELEKTI

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

 • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: DANIS

  Type: Vaste Job

  Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

 • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Financial Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

 • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

Zoek naar antwoorden van STUDIO CONGO BLUE in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO CONGO BLUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO CONGO BLUE. Laat een reactie achter voor STUDIO CONGO BLUE. STUDIO CONGO BLUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO CONGO BLUE. Leave a respond for STUDIO CONGO BLUE. STUDIO CONGO BLUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO CONGO BLUE op de google maps. Adres en contacten STUDIO CONGO BLUE
Location of STUDIO CONGO BLUE on the google maps. Address and contacts of STUDIO CONGO BLUE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO CONGO BLUE STUDIO CONGO BLUE: CHRISTOPHE MALTAITE | Pépé Benelux NV | LAETITIA LEF?BVRE | H.D. CAR | MIREILLE SUPPLY

Other related companies as STUDIO CONGO BLUE: CHRISTOPHE MALTAITE | Pépé Benelux NV | LAETITIA LEF?BVRE | H.D. CAR | MIREILLE SUPPLY

STUDIO CONGO BLUE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO CONGO BLUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06547271728. Het bedrijf STUDIO CONGO BLUE bevindt zich op het adres: SCHOENSTRAAT 46; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO CONGO BLUE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO CONGO BLUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO CONGO BLUE, openstaande posities, locatie van STUDIO CONGO BLUE op de kaart.

STUDIO CONGO BLUE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO CONGO BLUE, company assigned to the tax number BE06547271728. The company STUDIO CONGO BLUE is located at the address: SCHOENSTRAAT 46; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO CONGO BLUE is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO CONGO BLUE is not available. You also can look at reviews of STUDIO CONGO BLUE, open positions, location of STUDIO CONGO BLUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO CONGO BLUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO CONGO BLUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO CONGO BLUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO CONGO BLUE, employees, financial statistics.