STUDIO CIA

Contactgegevens STUDIO CIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO CIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO CIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOLMIJNLAAN 13; 3580; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11422010 (+32-11422010) 11422010 (+32-11422010)

Fax (fax): +32 (56) 544-86-34 +32 (56) 544-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO CIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO CIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO CIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO CIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO CIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO CIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO CIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO CIA
Products information STUDIO CIA

BTW identificatienummer (tax): BE01799530029
Ondernemingsnummer: 7186950683
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO CIA
(Get full report from official database of BE for STUDIO CIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO CIA
Addition kinds of activities for STUDIO CIA

0831. Bosproducten | Forest products
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij STUDIO CIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO CIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO CIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO CIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

 • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

 • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

 • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

 • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

 • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

  Regio: EDINGEN

  Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

 • Coördinator onderhoud (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

 • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • JUNIOR BUYER (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

Zoek naar antwoorden van STUDIO CIA in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO CIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO CIA. Laat een reactie achter voor STUDIO CIA. STUDIO CIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO CIA. Leave a respond for STUDIO CIA. STUDIO CIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO CIA op de google maps. Adres en contacten STUDIO CIA
Location of STUDIO CIA on the google maps. Address and contacts of STUDIO CIA

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO CIA STUDIO CIA: T.K. BEUKENHOF | FR?D?RIC DENRUYTER | ADVERTISING PYRAMID | GAR SCHELKENS J BVBA | LES FRERES DEBEKKER-TRAITEUR S SA

Other related companies as STUDIO CIA: T.K. BEUKENHOF | FR?D?RIC DENRUYTER | ADVERTISING PYRAMID | GAR SCHELKENS J BVBA | LES FRERES DEBEKKER-TRAITEUR S SA

STUDIO CIA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO CIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01799530029. Het bedrijf STUDIO CIA bevindt zich op het adres: KOOLMIJNLAAN 13; 3580; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO CIA is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO CIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO CIA, openstaande posities, locatie van STUDIO CIA op de kaart.

STUDIO CIA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO CIA, company assigned to the tax number BE01799530029. The company STUDIO CIA is located at the address: KOOLMIJNLAAN 13; 3580; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO CIA is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO CIA is not available. You also can look at reviews of STUDIO CIA, open positions, location of STUDIO CIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO CIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO CIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO CIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO CIA, employees, financial statistics.