STUDIO BLIZZARD

Contactgegevens STUDIO BLIZZARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO BLIZZARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO BLIZZARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ALOUETTES 25; 1780; WEMMEL/WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24607399 (+32-24607399) 24607399 (+32-24607399)

Fax (fax): +32 (53) 899-43-23 +32 (53) 899-43-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO BLIZZARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO BLIZZARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO BLIZZARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO BLIZZARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO BLIZZARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO BLIZZARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO BLIZZARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO BLIZZARD
Products information STUDIO BLIZZARD

BTW identificatienummer (tax): BE03819366455
Ondernemingsnummer: 8549804687
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO BLIZZARD
(Get full report from official database of BE for STUDIO BLIZZARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO BLIZZARD
Addition kinds of activities for STUDIO BLIZZARD

3496. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
506403. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
631100. Levensverzekering | Life insurance
26319903. Newsboard | Newsboard

Werken bij STUDIO BLIZZARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO BLIZZARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO BLIZZARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO BLIZZARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

 • Bordenbouwer (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

 • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

 • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Bijlesgever wiskunde (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

 • Taaltrainer Frans (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

 • STIKSTER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE RUYCK PAUL

  Type: Werfreserve

  Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van STUDIO BLIZZARD in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO BLIZZARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO BLIZZARD. Laat een reactie achter voor STUDIO BLIZZARD. STUDIO BLIZZARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO BLIZZARD. Leave a respond for STUDIO BLIZZARD. STUDIO BLIZZARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO BLIZZARD op de google maps. Adres en contacten STUDIO BLIZZARD
Location of STUDIO BLIZZARD on the google maps. Address and contacts of STUDIO BLIZZARD

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO BLIZZARD STUDIO BLIZZARD: Massart Roland SA | PALETTE EVERE | REIZEN WASTEELS | JOSEPH LEONARD | Paepen H

Other related companies as STUDIO BLIZZARD: Massart Roland SA | PALETTE EVERE | REIZEN WASTEELS | JOSEPH LEONARD | Paepen H

STUDIO BLIZZARD is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO BLIZZARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03819366455. Het bedrijf STUDIO BLIZZARD bevindt zich op het adres: AVENUE DES ALOUETTES 25; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO BLIZZARD is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO BLIZZARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO BLIZZARD, openstaande posities, locatie van STUDIO BLIZZARD op de kaart.

STUDIO BLIZZARD is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO BLIZZARD, company assigned to the tax number BE03819366455. The company STUDIO BLIZZARD is located at the address: AVENUE DES ALOUETTES 25; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO BLIZZARD is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO BLIZZARD is not available. You also can look at reviews of STUDIO BLIZZARD, open positions, location of STUDIO BLIZZARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO BLIZZARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO BLIZZARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO BLIZZARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO BLIZZARD, employees, financial statistics.