STUDIO ASA 2000

Particuliere bedrijvenBosbouw • STUDIO ASA 2000
Private companiesForestry • STUDIO ASA 2000

Contactgegevens STUDIO ASA 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO ASA 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO ASA 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIRLARE 20; 9930; ZOMERGEM, België

Telefoon (phone): 93724463 (+32-93724463) 93724463 (+32-93724463)

Fax (fax): +32 (2) 562-66-85 +32 (2) 562-66-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO ASA 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO ASA 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO ASA 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO ASA 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO ASA 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO ASA 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO ASA 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO ASA 2000
Products information STUDIO ASA 2000

BTW identificatienummer (tax): BE05461273193
Ondernemingsnummer: 5491760253
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO ASA 2000
(Get full report from official database of BE for STUDIO ASA 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO ASA 2000
Addition kinds of activities for STUDIO ASA 2000

6794. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
474100. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
27820302. Looseleafvormen en -vullers, uitsluitend op papier afgedrukt of afgedrukt | Looseleaf forms and fillers, pen ruled or printed only
34239909. Boren, hand | Drills, hand
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
35490000. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
36799900. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery

Werken bij STUDIO ASA 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO ASA 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO ASA 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO ASA 2000. Looking for open vacancies in other companies

 • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

  Regio: ZOERLE-PARWIJS

  Bedrijf: DRAULANS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

 • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

 • Merchandiser (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

 • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

 • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

 • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

 • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

 • Transportmanager (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: REVADA

  Type: Vaste Job

  TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

 • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

  Type: Flexijob

  Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

 • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: THE MAPLE

  Type: Flexijob

  Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van STUDIO ASA 2000 in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO ASA 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO ASA 2000. Laat een reactie achter voor STUDIO ASA 2000. STUDIO ASA 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO ASA 2000. Leave a respond for STUDIO ASA 2000. STUDIO ASA 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO ASA 2000 op de google maps. Adres en contacten STUDIO ASA 2000
Location of STUDIO ASA 2000 on the google maps. Address and contacts of STUDIO ASA 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO ASA 2000 STUDIO ASA 2000: Chebrek | Scheelen T | Gian.F | Taxi Strubbe | WHITE NIGHT

Other related companies as STUDIO ASA 2000: Chebrek | Scheelen T | Gian.F | Taxi Strubbe | WHITE NIGHT

STUDIO ASA 2000 is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO ASA 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461273193. Het bedrijf STUDIO ASA 2000 bevindt zich op het adres: MEIRLARE 20; 9930; ZOMERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO ASA 2000 is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO ASA 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO ASA 2000, openstaande posities, locatie van STUDIO ASA 2000 op de kaart.

STUDIO ASA 2000 is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO ASA 2000, company assigned to the tax number BE05461273193. The company STUDIO ASA 2000 is located at the address: MEIRLARE 20; 9930; ZOMERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO ASA 2000 is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO ASA 2000 is not available. You also can look at reviews of STUDIO ASA 2000, open positions, location of STUDIO ASA 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO ASA 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO ASA 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO ASA 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO ASA 2000, employees, financial statistics.