STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT
Private companiesPaper and Allied Products • STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT

Contactgegevens STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN DEKINDERSTRAAT 48; 1731; ASSE, België

Telefoon (phone): 24660097 (+32-24660097) 24660097 (+32-24660097)

Fax (fax): +32 (57) 713-96-27 +32 (57) 713-96-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT
Products information STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT

BTW identificatienummer (tax): BE09197174072
Ondernemingsnummer: 8614624023
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT
(Get full report from official database of BE for STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT
Addition kinds of activities for STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT

399903. Veren en veerproducten | Feathers and feather products
508703. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies
20460306. Glucose | Glucose
26210803. Greaseproof verpakkingspapier | Greaseproof wrapping paper
36940102. Batterij opladen generatoren, auto en vliegtuigen | Battery charging generators, automobile and aircraft
37240000. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts

Werken bij STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

 • Student zaterdagwerk (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

 • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

 • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

  Type: Vaste Job

  Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

 • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

 • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

 • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT in sociale netwerken
Look for responds of STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT. Laat een reactie achter voor STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT. STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT. Leave a respond for STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT. STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT op de google maps. Adres en contacten STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT
Location of STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT on the google maps. Address and contacts of STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT: Borgmans W | Presse-Papiers (Le) | COLLIGNON S?CURIT? | DI?TIST NARINX | STEVEN SEGERS

Other related companies as STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT: Borgmans W | Presse-Papiers (Le) | COLLIGNON S?CURIT? | DI?TIST NARINX | STEVEN SEGERS

STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09197174072. Het bedrijf STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT bevindt zich op het adres: JAN DEKINDERSTRAAT 48; 1731; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT, openstaande posities, locatie van STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT op de kaart.

STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT, company assigned to the tax number BE09197174072. The company STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT is located at the address: JAN DEKINDERSTRAAT 48; 1731; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT is not available. You also can look at reviews of STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT, open positions, location of STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUD. CLAUWAERT-CLAUWAERT, employees, financial statistics.