STILLS PHOTOGRAPHES

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • STILLS PHOTOGRAPHES
Private companiesMotion Pictures • STILLS PHOTOGRAPHES

Contactgegevens STILLS PHOTOGRAPHES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STILLS PHOTOGRAPHES: address, phone, fax, email, website, opening hours

STILLS PHOTOGRAPHES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EMPRUNT 83; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81302511 (+32-81302511) 81302511 (+32-81302511)

Fax (fax): +32 (65) 783-96-58 +32 (65) 783-96-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STILLS PHOTOGRAPHES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STILLS PHOTOGRAPHES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STILLS PHOTOGRAPHES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STILLS PHOTOGRAPHES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STILLS PHOTOGRAPHES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STILLS PHOTOGRAPHES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STILLS PHOTOGRAPHES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STILLS PHOTOGRAPHES
Products information STILLS PHOTOGRAPHES

BTW identificatienummer (tax): BE04710083007
Ondernemingsnummer: 8019989013
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STILLS PHOTOGRAPHES
(Get full report from official database of BE for STILLS PHOTOGRAPHES)

Aanvulling soorten activiteiten voor STILLS PHOTOGRAPHES
Addition kinds of activities for STILLS PHOTOGRAPHES

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
206899. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
20410111. Griesmeel | Semolina flour
22840304. Handbreedraad | Hand knitting thread
31110103. Latigo leer | Latigo leather
35999918. Stropdassen, vorm: metaal | Ties, form: metal
36710209. Geiger mueller buizen | Geiger mueller tubes
51940202. Snuif | Snuff

Werken bij STILLS PHOTOGRAPHES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STILLS PHOTOGRAPHES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STILLS PHOTOGRAPHES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STILLS PHOTOGRAPHES. Looking for open vacancies in other companies

 • HR Consultant m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

 • logistiek bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

 • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

 • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

 • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADO ICARUS

  Type: Studentenjob

  ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

 • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Schoonmaak- en Keukenmedewerker koude keuken (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: SALONS DE ROMREE

  Type: Vaste Job

  Poetsen en onderhouden van de zalen en keukens. Koude keuken: voorbereiden groenten, hapjes en broodjes.

 • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: PER-SÉ

  Type: Vaste Job

  Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

 • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

 • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

Zoek naar antwoorden van STILLS PHOTOGRAPHES in sociale netwerken
Look for responds of STILLS PHOTOGRAPHES in social networks

Lees alle opmerkingen voor STILLS PHOTOGRAPHES. Laat een reactie achter voor STILLS PHOTOGRAPHES. STILLS PHOTOGRAPHES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STILLS PHOTOGRAPHES. Leave a respond for STILLS PHOTOGRAPHES. STILLS PHOTOGRAPHES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STILLS PHOTOGRAPHES op de google maps. Adres en contacten STILLS PHOTOGRAPHES
Location of STILLS PHOTOGRAPHES on the google maps. Address and contacts of STILLS PHOTOGRAPHES

Andere gerelateerde bedrijven als come STILLS PHOTOGRAPHES STILLS PHOTOGRAPHES: Meeuwssen J BVBA | BANCONTACT-MISTER CASH | VICTOR KNAPEN | VAN DE POL - VAN LEENT | Everyware

Other related companies as STILLS PHOTOGRAPHES: Meeuwssen J BVBA | BANCONTACT-MISTER CASH | VICTOR KNAPEN | VAN DE POL - VAN LEENT | Everyware

STILLS PHOTOGRAPHES is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STILLS PHOTOGRAPHES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04710083007. Het bedrijf STILLS PHOTOGRAPHES bevindt zich op het adres: RUE DE L'EMPRUNT 83; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STILLS PHOTOGRAPHES is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STILLS PHOTOGRAPHES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STILLS PHOTOGRAPHES, openstaande posities, locatie van STILLS PHOTOGRAPHES op de kaart.

STILLS PHOTOGRAPHES is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is STILLS PHOTOGRAPHES, company assigned to the tax number BE04710083007. The company STILLS PHOTOGRAPHES is located at the address: RUE DE L'EMPRUNT 83; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STILLS PHOTOGRAPHES is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STILLS PHOTOGRAPHES is not available. You also can look at reviews of STILLS PHOTOGRAPHES, open positions, location of STILLS PHOTOGRAPHES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STILLS PHOTOGRAPHES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STILLS PHOTOGRAPHES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STILLS PHOTOGRAPHES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STILLS PHOTOGRAPHES, employees, financial statistics.