STEPHAN LAGASSE DE LOCHT

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • STEPHAN LAGASSE DE LOCHT
Private companiesMetal Mining • STEPHAN LAGASSE DE LOCHT

Contactgegevens STEPHAN LAGASSE DE LOCHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEPHAN LAGASSE DE LOCHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEPHAN LAGASSE DE LOCHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?SIR? DESMET 37; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22420216 (+32-22420216) 22420216 (+32-22420216)

Fax (fax): +32 (53) 180-89-24 +32 (53) 180-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEPHAN LAGASSE DE LOCHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEPHAN LAGASSE DE LOCHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEPHAN LAGASSE DE LOCHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEPHAN LAGASSE DE LOCHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEPHAN LAGASSE DE LOCHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEPHAN LAGASSE DE LOCHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEPHAN LAGASSE DE LOCHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEPHAN LAGASSE DE LOCHT
Products information STEPHAN LAGASSE DE LOCHT

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEPHAN LAGASSE DE LOCHT
(Get full report from official database of BE for STEPHAN LAGASSE DE LOCHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEPHAN LAGASSE DE LOCHT
Addition kinds of activities for STEPHAN LAGASSE DE LOCHT

3635. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
23860203. Broek, leer | Pants, leather
27540304. Postkaarten, foto: gravure printing | Post cards, picture: gravure printing
35630102. Vacuümpompen, behalve laboratorium | Vacuum pumps, except laboratory
37140118. Mufflers (uitlaat), motorvoertuig | Mufflers (exhaust), motor vehicle
52110507. Tegel, keramiek | Tile, ceramic

Werken bij STEPHAN LAGASSE DE LOCHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEPHAN LAGASSE DE LOCHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEPHAN LAGASSE DE LOCHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEPHAN LAGASSE DE LOCHT. Looking for open vacancies in other companies

 • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

 • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

 • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

 • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

 • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

 • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van STEPHAN LAGASSE DE LOCHT in sociale netwerken
Look for responds of STEPHAN LAGASSE DE LOCHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEPHAN LAGASSE DE LOCHT. Laat een reactie achter voor STEPHAN LAGASSE DE LOCHT. STEPHAN LAGASSE DE LOCHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEPHAN LAGASSE DE LOCHT. Leave a respond for STEPHAN LAGASSE DE LOCHT. STEPHAN LAGASSE DE LOCHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEPHAN LAGASSE DE LOCHT op de google maps. Adres en contacten STEPHAN LAGASSE DE LOCHT
Location of STEPHAN LAGASSE DE LOCHT on the google maps. Address and contacts of STEPHAN LAGASSE DE LOCHT

Andere gerelateerde bedrijven als come STEPHAN LAGASSE DE LOCHT STEPHAN LAGASSE DE LOCHT: LE CARIBOU | JOSIANE LOOZEN | INSTITUUT MARIE-CLAIRE | Avia Station | Lecluyse/Louverdrape

Other related companies as STEPHAN LAGASSE DE LOCHT: LE CARIBOU | JOSIANE LOOZEN | INSTITUUT MARIE-CLAIRE | Avia Station | Lecluyse/Louverdrape

STEPHAN LAGASSE DE LOCHT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEPHAN LAGASSE DE LOCHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf STEPHAN LAGASSE DE LOCHT bevindt zich op het adres: RUE D?SIR? DESMET 37; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STEPHAN LAGASSE DE LOCHT is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEPHAN LAGASSE DE LOCHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEPHAN LAGASSE DE LOCHT, openstaande posities, locatie van STEPHAN LAGASSE DE LOCHT op de kaart.

STEPHAN LAGASSE DE LOCHT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEPHAN LAGASSE DE LOCHT, company assigned to the tax number BE04187957763. The company STEPHAN LAGASSE DE LOCHT is located at the address: RUE D?SIR? DESMET 37; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STEPHAN LAGASSE DE LOCHT is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEPHAN LAGASSE DE LOCHT is not available. You also can look at reviews of STEPHAN LAGASSE DE LOCHT, open positions, location of STEPHAN LAGASSE DE LOCHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEPHAN LAGASSE DE LOCHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEPHAN LAGASSE DE LOCHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEPHAN LAGASSE DE LOCHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEPHAN LAGASSE DE LOCHT, employees, financial statistics.