STEFAAN DAANS

Contactgegevens STEFAAN DAANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN DAANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN DAANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 138; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15222433 (+32-15222433) 15222433 (+32-15222433)

Fax (fax): +32 (61) 164-47-23 +32 (61) 164-47-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN DAANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN DAANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN DAANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN DAANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN DAANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN DAANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN DAANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN DAANS
Products information STEFAAN DAANS

BTW identificatienummer (tax): BE08820892333
Ondernemingsnummer: 4500793457
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN DAANS
(Get full report from official database of BE for STEFAAN DAANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN DAANS
Addition kinds of activities for STEFAAN DAANS

8734. Testlaboratoria | Testing laboratories
223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
241100. logging | Logging
344404. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
353500. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
35480105. Weerstand lasers, elektrisch | Resistance welders, electric
51370403. Handschoenen, vrouwen en kinderen | Gloves, women's and children's

Werken bij STEFAAN DAANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN DAANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN DAANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN DAANS. Looking for open vacancies in other companies

 • BETONHERSTELLER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

 • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: MANPOWER Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

 • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

 • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

 • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

 • projectleider (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

 • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van STEFAAN DAANS in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN DAANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN DAANS. Laat een reactie achter voor STEFAAN DAANS. STEFAAN DAANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN DAANS. Leave a respond for STEFAAN DAANS. STEFAAN DAANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN DAANS op de google maps. Adres en contacten STEFAAN DAANS
Location of STEFAAN DAANS on the google maps. Address and contacts of STEFAAN DAANS

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN DAANS STEFAAN DAANS: Tomas R | JOSEPH SCHILLACI | MAISON INTERLIGNE | LIBRAIRIE THIERRY-PRESS | H. RENS

Other related companies as STEFAAN DAANS: Tomas R | JOSEPH SCHILLACI | MAISON INTERLIGNE | LIBRAIRIE THIERRY-PRESS | H. RENS

STEFAAN DAANS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN DAANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08820892333. Het bedrijf STEFAAN DAANS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 138; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STEFAAN DAANS is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN DAANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN DAANS, openstaande posities, locatie van STEFAAN DAANS op de kaart.

STEFAAN DAANS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN DAANS, company assigned to the tax number BE08820892333. The company STEFAAN DAANS is located at the address: DORPSSTRAAT 138; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STEFAAN DAANS is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN DAANS is not available. You also can look at reviews of STEFAAN DAANS, open positions, location of STEFAAN DAANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN DAANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN DAANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN DAANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN DAANS, employees, financial statistics.