SOTO & LAND?

Contactgegevens SOTO & LAND?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOTO & LAND?: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOTO & LAND?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P. JOZEF NAUWELAERTSSTR. 33B2; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32184114 32184114

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOTO & LAND?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOTO & LAND?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOTO & LAND?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOTO & LAND?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOTO & LAND?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOTO & LAND?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOTO & LAND?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOTO & LAND?
Products information SOTO & LAND?

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOTO & LAND?
(Get full report from official database of BE for SOTO & LAND?)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOTO & LAND?
Addition kinds of activities for SOTO & LAND?

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
25210200. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
27210105. Handelsjournalen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Trade journals: publishing only, not printed on site
30690605. Latex, geschuimd | Latex, foamed
32530101. Emalje tegel, vloer of muur: klei | Enamel tile, floor or wall: clay
36340403. Dekens, elektrisch | Blankets, electric
39140401. Carving sets, geplateerd (alle metalen) | Carving sets, plated (all metals)
87330100. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization

Werken bij SOTO & LAND?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOTO & LAND?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOTO & LAND?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOTO & LAND?. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

 • Glassnijder (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

 • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

 • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

 • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

  Regio: 'S GRAVENWEZEL

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

 • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: BEUKENHOF

  Type: Studentenjob

  WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

 • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

 • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FARYS

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

 • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VGD - Belgium

  Type: Vaste Job

  Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

Zoek naar antwoorden van SOTO & LAND? in sociale netwerken
Look for responds of SOTO & LAND? in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOTO & LAND?. Laat een reactie achter voor SOTO & LAND?. SOTO & LAND? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOTO & LAND?. Leave a respond for SOTO & LAND?. SOTO & LAND? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOTO & LAND? op de google maps. Adres en contacten SOTO & LAND?
Location of SOTO & LAND? on the google maps. Address and contacts of SOTO & LAND?

Andere gerelateerde bedrijven als come SOTO & LAND? SOTO & LAND?: Blomberg | GARAGE CARIBO | LEFEVRE PRODUCTS NV | CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. | Herbo BVBA

Other related companies as SOTO & LAND?: Blomberg | GARAGE CARIBO | LEFEVRE PRODUCTS NV | CENTR. LEVENS-& GEZINSVR. | Herbo BVBA

SOTO & LAND? is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOTO & LAND?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf SOTO & LAND? bevindt zich op het adres: P. JOZEF NAUWELAERTSSTR. 33B2; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van SOTO & LAND? is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOTO & LAND? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOTO & LAND?, openstaande posities, locatie van SOTO & LAND? op de kaart.

SOTO & LAND? is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOTO & LAND?, company assigned to the tax number BE02257385253. The company SOTO & LAND? is located at the address: P. JOZEF NAUWELAERTSSTR. 33B2; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of SOTO & LAND? is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SOTO & LAND? is not available. You also can look at reviews of SOTO & LAND?, open positions, location of SOTO & LAND? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOTO & LAND?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOTO & LAND?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOTO & LAND?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOTO & LAND?, employees, financial statistics.