SERGE BUFFE

Contactgegevens SERGE BUFFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGE BUFFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGE BUFFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE C?SAR DE PAEPE 55; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65663701 (+32-65663701) 65663701 (+32-65663701)

Fax (fax): +32 (68) 530-34-72 +32 (68) 530-34-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGE BUFFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGE BUFFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGE BUFFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGE BUFFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGE BUFFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGE BUFFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGE BUFFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGE BUFFE
Products information SERGE BUFFE

BTW identificatienummer (tax): BE05550811767
Ondernemingsnummer: 1175781250
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Photographes de Mariage,Photographie de Mode,Photographes Publicitaires,Photographes,Photographes Industriels.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGE BUFFE
(Get full report from official database of BE for SERGE BUFFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGE BUFFE
Addition kinds of activities for SERGE BUFFE

329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
07419901. Dierziekenhuisdiensten, vee | Animal hospital services, livestock
16239906. Ondergrondse utilities contractor | Underground utilities contractor
17930000. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
56990103. Werkkleding | Work clothing

Werken bij SERGE BUFFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGE BUFFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGE BUFFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGE BUFFE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ACTIEF NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

 • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Magazijnier (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

 • Kraanmachinist - rijbewijs CE (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist met rijbewijs CE

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

  Regio: MARIEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Studentenjob

  Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

 • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Vaste Job

  Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

 • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

Zoek naar antwoorden van SERGE BUFFE in sociale netwerken
Look for responds of SERGE BUFFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGE BUFFE. Laat een reactie achter voor SERGE BUFFE. SERGE BUFFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGE BUFFE. Leave a respond for SERGE BUFFE. SERGE BUFFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGE BUFFE op de google maps. Adres en contacten SERGE BUFFE
Location of SERGE BUFFE on the google maps. Address and contacts of SERGE BUFFE

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGE BUFFE SERGE BUFFE: CARCOUSTICS BELGIUM NV | GALERIJ VANQUATHEM & STUL | EDWARD JOOSEN | GHISLAIN VANSTRAELEN | Kaustic

Other related companies as SERGE BUFFE: CARCOUSTICS BELGIUM NV | GALERIJ VANQUATHEM & STUL | EDWARD JOOSEN | GHISLAIN VANSTRAELEN | Kaustic

SERGE BUFFE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGE BUFFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550811767. Het bedrijf SERGE BUFFE bevindt zich op het adres: RUE C?SAR DE PAEPE 55; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes de Mariage,Photographie de Mode,Photographes Publicitaires,Photographes,Photographes Industriels..
De hoofdactiviteit van SERGE BUFFE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGE BUFFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGE BUFFE, openstaande posities, locatie van SERGE BUFFE op de kaart.

SERGE BUFFE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGE BUFFE, company assigned to the tax number BE05550811767. The company SERGE BUFFE is located at the address: RUE C?SAR DE PAEPE 55; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes de Mariage,Photographie de Mode,Photographes Publicitaires,Photographes,Photographes Industriels..
The main activity of SERGE BUFFE is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGE BUFFE is not available. You also can look at reviews of SERGE BUFFE, open positions, location of SERGE BUFFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGE BUFFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGE BUFFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGE BUFFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGE BUFFE, employees, financial statistics.