SASKIA VANDERSTICHELE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • SASKIA VANDERSTICHELE
Private companiesPrimary Metal Industries • SASKIA VANDERSTICHELE

Contactgegevens SASKIA VANDERSTICHELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SASKIA VANDERSTICHELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SASKIA VANDERSTICHELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH STEVENS 33; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25028762 (+32-25028762) 25028762 (+32-25028762)

Fax (fax): +32 (81) 122-64-34 +32 (81) 122-64-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SASKIA VANDERSTICHELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SASKIA VANDERSTICHELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SASKIA VANDERSTICHELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SASKIA VANDERSTICHELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SASKIA VANDERSTICHELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SASKIA VANDERSTICHELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SASKIA VANDERSTICHELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SASKIA VANDERSTICHELE
Products information SASKIA VANDERSTICHELE

BTW identificatienummer (tax): BE09183441162
Ondernemingsnummer: 9055725097
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SASKIA VANDERSTICHELE
(Get full report from official database of BE for SASKIA VANDERSTICHELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SASKIA VANDERSTICHELE
Addition kinds of activities for SASKIA VANDERSTICHELE

804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
919999. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec
25990200. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
28910103. Afdichtingsverbindingen voor pijpdraden of gewrichten | Sealing compounds for pipe threads or joints
28999935. Oxidatiemiddelen, anorganisch | Oxidizers, inorganic
35410206. Flens gericht machines | Flange facing machines
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
38240112. Tallying meters | Tallying meters
38299903. Chronometers, elektronisch | Chronometers, electronic

Werken bij SASKIA VANDERSTICHELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SASKIA VANDERSTICHELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SASKIA VANDERSTICHELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SASKIA VANDERSTICHELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

 • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

 • Administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

 • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

 • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

 • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Studentenjob

  Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

 • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Studentenjob

  Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

 • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

 • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: BRADY

  Type: Flexijob

  Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

 • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: S.A.M.

  Type: Flexijob

  Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van SASKIA VANDERSTICHELE in sociale netwerken
Look for responds of SASKIA VANDERSTICHELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SASKIA VANDERSTICHELE. Laat een reactie achter voor SASKIA VANDERSTICHELE. SASKIA VANDERSTICHELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SASKIA VANDERSTICHELE. Leave a respond for SASKIA VANDERSTICHELE. SASKIA VANDERSTICHELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SASKIA VANDERSTICHELE op de google maps. Adres en contacten SASKIA VANDERSTICHELE
Location of SASKIA VANDERSTICHELE on the google maps. Address and contacts of SASKIA VANDERSTICHELE

Andere gerelateerde bedrijven als come SASKIA VANDERSTICHELE SASKIA VANDERSTICHELE: Fabrice & Laurence | EDDY VRANCKAERT | ECOLE MATERN. COMMUNALE | ANNE-C?CILE CLARE | ?T PLEINTJE

Other related companies as SASKIA VANDERSTICHELE: Fabrice & Laurence | EDDY VRANCKAERT | ECOLE MATERN. COMMUNALE | ANNE-C?CILE CLARE | ?T PLEINTJE

SASKIA VANDERSTICHELE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SASKIA VANDERSTICHELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09183441162. Het bedrijf SASKIA VANDERSTICHELE bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH STEVENS 33; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van SASKIA VANDERSTICHELE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SASKIA VANDERSTICHELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SASKIA VANDERSTICHELE, openstaande posities, locatie van SASKIA VANDERSTICHELE op de kaart.

SASKIA VANDERSTICHELE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SASKIA VANDERSTICHELE, company assigned to the tax number BE09183441162. The company SASKIA VANDERSTICHELE is located at the address: RUE JOSEPH STEVENS 33; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of SASKIA VANDERSTICHELE is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SASKIA VANDERSTICHELE is not available. You also can look at reviews of SASKIA VANDERSTICHELE, open positions, location of SASKIA VANDERSTICHELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SASKIA VANDERSTICHELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SASKIA VANDERSTICHELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SASKIA VANDERSTICHELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SASKIA VANDERSTICHELE, employees, financial statistics.