ROLAND KERCKHOF

Contactgegevens ROLAND KERCKHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND KERCKHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND KERCKHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTLAAN 148; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93552204 (+32-93552204) 93552204 (+32-93552204)

Fax (fax): +32 (53) 102-82-27 +32 (53) 102-82-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND KERCKHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND KERCKHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND KERCKHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND KERCKHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND KERCKHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND KERCKHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND KERCKHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND KERCKHOF
Products information ROLAND KERCKHOF

BTW identificatienummer (tax): BE01386444091
Ondernemingsnummer: 8215270996
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services: Photographes Industriels,Photographes,Photographes Publicitaires.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND KERCKHOF
(Get full report from official database of BE for ROLAND KERCKHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND KERCKHOF
Addition kinds of activities for ROLAND KERCKHOF

14759900. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
22110816. Voiles, katoen | Voiles, cotton
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
38120302. Binnacles (kompasbehuizingen) | Binnacles (compass housings)
59991002. Monumenten, afgemaakt op maat | Monuments, finished to custom order
64110000. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
79979906. Golfclub, lidmaatschap | Golf club, membership

Werken bij ROLAND KERCKHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND KERCKHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND KERCKHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND KERCKHOF. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

  Regio: MOORSELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

 • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

 • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

 • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Adecco Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

 • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SDB

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

 • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

 • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

 • Chauffeur CE (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

  Type: Vaste Job

  We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

 • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

  Type: Vaste Job

  Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van ROLAND KERCKHOF in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND KERCKHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND KERCKHOF. Laat een reactie achter voor ROLAND KERCKHOF. ROLAND KERCKHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND KERCKHOF. Leave a respond for ROLAND KERCKHOF. ROLAND KERCKHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND KERCKHOF op de google maps. Adres en contacten ROLAND KERCKHOF
Location of ROLAND KERCKHOF on the google maps. Address and contacts of ROLAND KERCKHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND KERCKHOF ROLAND KERCKHOF: CONNECTIONS - EUROTRAIN | Wiproweb | Werkhuizen Rubbens NV | AUTOPARK BVBA | MANNAERT E. & BOGMAN K.

Other related companies as ROLAND KERCKHOF: CONNECTIONS - EUROTRAIN | Wiproweb | Werkhuizen Rubbens NV | AUTOPARK BVBA | MANNAERT E. & BOGMAN K.

ROLAND KERCKHOF is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND KERCKHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01386444091. Het bedrijf ROLAND KERCKHOF bevindt zich op het adres: KONING ALBERTLAAN 148; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes Industriels,Photographes,Photographes Publicitaires..
De hoofdactiviteit van ROLAND KERCKHOF is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND KERCKHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND KERCKHOF, openstaande posities, locatie van ROLAND KERCKHOF op de kaart.

ROLAND KERCKHOF is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND KERCKHOF, company assigned to the tax number BE01386444091. The company ROLAND KERCKHOF is located at the address: KONING ALBERTLAAN 148; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes Industriels,Photographes,Photographes Publicitaires..
The main activity of ROLAND KERCKHOF is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND KERCKHOF is not available. You also can look at reviews of ROLAND KERCKHOF, open positions, location of ROLAND KERCKHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND KERCKHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND KERCKHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND KERCKHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND KERCKHOF, employees, financial statistics.