ROGER VAN OVERBERGHE

Contactgegevens ROGER VAN OVERBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VAN OVERBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VAN OVERBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 76; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93771054 (+32-93771054) 93771054 (+32-93771054)

Fax (fax): +32 (67) 647-76-75 +32 (67) 647-76-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VAN OVERBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VAN OVERBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VAN OVERBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VAN OVERBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VAN OVERBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VAN OVERBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VAN OVERBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VAN OVERBERGHE
Products information ROGER VAN OVERBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE02920959472
Ondernemingsnummer: 4646636962
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VAN OVERBERGHE
(Get full report from official database of BE for ROGER VAN OVERBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VAN OVERBERGHE
Addition kinds of activities for ROGER VAN OVERBERGHE

267501. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
519905. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
09130203. Kreeften, vangen van | Lobsters, catching of
22410305. Rits tape | Zipper tape
32319907. Frame spiegels | Framed mirrors
35310600. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
35629901. Kogellagers en onderdelen | Ball bearings and parts
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
59439904. Schrijfbenodigdheden | Writing supplies
59991000. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones

Werken bij ROGER VAN OVERBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VAN OVERBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VAN OVERBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VAN OVERBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • (chef) kok (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een chef(kok).

 • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

 • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

 • Productiemedewerker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

 • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

 • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

 • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

 • HR officer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

Zoek naar antwoorden van ROGER VAN OVERBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VAN OVERBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VAN OVERBERGHE. Laat een reactie achter voor ROGER VAN OVERBERGHE. ROGER VAN OVERBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VAN OVERBERGHE. Leave a respond for ROGER VAN OVERBERGHE. ROGER VAN OVERBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VAN OVERBERGHE op de google maps. Adres en contacten ROGER VAN OVERBERGHE
Location of ROGER VAN OVERBERGHE on the google maps. Address and contacts of ROGER VAN OVERBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VAN OVERBERGHE ROGER VAN OVERBERGHE: DE GEEST | Batisse à Sec | RAMISOL | De Vriendt-Yernaux SPRL-BVBA | FE. RAUSCHEN

Other related companies as ROGER VAN OVERBERGHE: DE GEEST | Batisse à Sec | RAMISOL | De Vriendt-Yernaux SPRL-BVBA | FE. RAUSCHEN

ROGER VAN OVERBERGHE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VAN OVERBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02920959472. Het bedrijf ROGER VAN OVERBERGHE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 76; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van ROGER VAN OVERBERGHE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VAN OVERBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VAN OVERBERGHE, openstaande posities, locatie van ROGER VAN OVERBERGHE op de kaart.

ROGER VAN OVERBERGHE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VAN OVERBERGHE, company assigned to the tax number BE02920959472. The company ROGER VAN OVERBERGHE is located at the address: STATIONSSTRAAT 76; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of ROGER VAN OVERBERGHE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VAN OVERBERGHE is not available. You also can look at reviews of ROGER VAN OVERBERGHE, open positions, location of ROGER VAN OVERBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VAN OVERBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VAN OVERBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VAN OVERBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VAN OVERBERGHE, employees, financial statistics.