ROGER VAN OBBERGHEN

Contactgegevens ROGER VAN OBBERGHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VAN OBBERGHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VAN OBBERGHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JEAN-BAPTISTE NOWELEI 28; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22511158 (+32-22511158) 22511158 (+32-22511158)

Fax (fax): +32 (15) 575-77-63 +32 (15) 575-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VAN OBBERGHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VAN OBBERGHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VAN OBBERGHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VAN OBBERGHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VAN OBBERGHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VAN OBBERGHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VAN OBBERGHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VAN OBBERGHEN
Products information ROGER VAN OBBERGHEN

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VAN OBBERGHEN
(Get full report from official database of BE for ROGER VAN OBBERGHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VAN OBBERGHEN
Addition kinds of activities for ROGER VAN OBBERGHEN

514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
24999905. Klemborden, hout | Clip boards, wood
27320201. Boek muziek: printen en binden, niet gepubliceerd op de site | Book music: printing and binding, not published on site
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
73190203. Steekproefverdeling | Sample distribution
73891202. Montage van goederen op kaarten | Mounting merchandise on cards
73899906. Koffie service | Coffee service
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij ROGER VAN OBBERGHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VAN OBBERGHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VAN OBBERGHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VAN OBBERGHEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeid(st)ers in de voedingssector (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn we dringend op zoek naar productiemedewerk(st)ers! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier worden verpakt Je bewaakt en bedient de machine of automatische productielijn voor de verwerking van chocolade Je werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...) Je voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt aan een hoog tempo: gemotiveerde houding is een must! Interesse? Mail je cv en motivatie naar [email protected] ! Houd je van snelle actie / reactie bel ons op het nummer 014/86.08.04

 • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

 • Keukenoperator voor voedingsbedrijf / voltijds / 2 ploegen / Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenoperator. Je staat in voor de bereiding en aanlevering van verschillende ingrediënten en sauzen voor de kant- en klaar maaltijden m.b.v. machines en installaties. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd kan worden, conform de kwaliteitsvereisten.

 • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Lendelede,Oekene (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

 • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

 • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

 • R&M technician (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

 • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

 • Zaalmedewerker (Tsjechië)

  Regio: Tsjechië

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van ROGER VAN OBBERGHEN in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VAN OBBERGHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VAN OBBERGHEN. Laat een reactie achter voor ROGER VAN OBBERGHEN. ROGER VAN OBBERGHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VAN OBBERGHEN. Leave a respond for ROGER VAN OBBERGHEN. ROGER VAN OBBERGHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VAN OBBERGHEN op de google maps. Adres en contacten ROGER VAN OBBERGHEN
Location of ROGER VAN OBBERGHEN on the google maps. Address and contacts of ROGER VAN OBBERGHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VAN OBBERGHEN ROGER VAN OBBERGHEN: Derhore J | Lisette | HOTEL DU PARC OOSTENDE BVBA | VAMA | CHALET HET HEEM

Other related companies as ROGER VAN OBBERGHEN: Derhore J | Lisette | HOTEL DU PARC OOSTENDE BVBA | VAMA | CHALET HET HEEM

ROGER VAN OBBERGHEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VAN OBBERGHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf ROGER VAN OBBERGHEN bevindt zich op het adres: JEAN-BAPTISTE NOWELEI 28; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van ROGER VAN OBBERGHEN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VAN OBBERGHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VAN OBBERGHEN, openstaande posities, locatie van ROGER VAN OBBERGHEN op de kaart.

ROGER VAN OBBERGHEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VAN OBBERGHEN, company assigned to the tax number BE06903228759. The company ROGER VAN OBBERGHEN is located at the address: JEAN-BAPTISTE NOWELEI 28; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of ROGER VAN OBBERGHEN is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VAN OBBERGHEN is not available. You also can look at reviews of ROGER VAN OBBERGHEN, open positions, location of ROGER VAN OBBERGHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VAN OBBERGHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VAN OBBERGHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VAN OBBERGHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VAN OBBERGHEN, employees, financial statistics.