ROGER VAN DEN BROELE

Contactgegevens ROGER VAN DEN BROELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VAN DEN BROELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VAN DEN BROELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PONT DE LUTTRE 8; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23440893 (+32-23440893) 23440893 (+32-23440893)

Fax (fax): +32 (13) 910-65-51 +32 (13) 910-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VAN DEN BROELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VAN DEN BROELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VAN DEN BROELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VAN DEN BROELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VAN DEN BROELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VAN DEN BROELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VAN DEN BROELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VAN DEN BROELE
Products information ROGER VAN DEN BROELE

BTW identificatienummer (tax): BE06142974853
Ondernemingsnummer: 9515502929
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VAN DEN BROELE
(Get full report from official database of BE for ROGER VAN DEN BROELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VAN DEN BROELE
Addition kinds of activities for ROGER VAN DEN BROELE

24310205. Raamkaders, hout | Window frames, wood
31990304. Razor strops | Razor strops
35230503. Turf apparatuur, commercieel | Turf equipment, commercial
36219905. Generatoren voor batterijladers | Generators for storage battery chargers
38120600. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
59991202. Sauna apparatuur en benodigdheden | Sauna equipment and supplies

Werken bij ROGER VAN DEN BROELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VAN DEN BROELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VAN DEN BROELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VAN DEN BROELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

 • Tester montage (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je test de gemonteerde transmissies

 • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

 • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

 • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

 • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

 • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: WZC Hardoy

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

 • Assistent servicetechnieker binnen- en buitenland (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Hoogstraten zijn we op zoek naar een hulpservicetechnicus M/V. Als servicetechnicus bent u een zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. U bepaalt mee de kwaliteit en het serviceniveau van het bedrijf en de producten. Samen met een servicetechnieker ga je op bezoek bij een klant om er problemen met onze machines op te lossen: daarbij zorg jij voor de reparatie, het onderhoud en het doorvoeren van verbeteringen aan gebruikte tuinbouwmachines. De elektrische en softwarematige analyse gebeuren door de servicetechnieker. Herstelling gebeuren meestal ter plaatse bij de klant, uitzonderlijk in de werkplaats te Hoogstraten. Past jou profiel bij deze omschrijving en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected]

 • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: CENTRUM KLIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

 • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van ROGER VAN DEN BROELE in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VAN DEN BROELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VAN DEN BROELE. Laat een reactie achter voor ROGER VAN DEN BROELE. ROGER VAN DEN BROELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VAN DEN BROELE. Leave a respond for ROGER VAN DEN BROELE. ROGER VAN DEN BROELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VAN DEN BROELE op de google maps. Adres en contacten ROGER VAN DEN BROELE
Location of ROGER VAN DEN BROELE on the google maps. Address and contacts of ROGER VAN DEN BROELE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VAN DEN BROELE ROGER VAN DEN BROELE: BACOB | Chavet M SPRL | VINCENT TAHAN | FLANDRIA AANHANGWAGENS NV | COVEE

Other related companies as ROGER VAN DEN BROELE: BACOB | Chavet M SPRL | VINCENT TAHAN | FLANDRIA AANHANGWAGENS NV | COVEE

ROGER VAN DEN BROELE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VAN DEN BROELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06142974853. Het bedrijf ROGER VAN DEN BROELE bevindt zich op het adres: AVENUE DU PONT DE LUTTRE 8; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van ROGER VAN DEN BROELE is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VAN DEN BROELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VAN DEN BROELE, openstaande posities, locatie van ROGER VAN DEN BROELE op de kaart.

ROGER VAN DEN BROELE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VAN DEN BROELE, company assigned to the tax number BE06142974853. The company ROGER VAN DEN BROELE is located at the address: AVENUE DU PONT DE LUTTRE 8; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of ROGER VAN DEN BROELE is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VAN DEN BROELE is not available. You also can look at reviews of ROGER VAN DEN BROELE, open positions, location of ROGER VAN DEN BROELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VAN DEN BROELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VAN DEN BROELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VAN DEN BROELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VAN DEN BROELE, employees, financial statistics.