ROBERT KNAPEN

Contactgegevens ROBERT KNAPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT KNAPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT KNAPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORENSTRAAT 13B3; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11281488 (+32-11281488) 11281488 (+32-11281488)

Fax (fax): +32 (61) 801-50-15 +32 (61) 801-50-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT KNAPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT KNAPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT KNAPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT KNAPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT KNAPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT KNAPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT KNAPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT KNAPEN
Products information ROBERT KNAPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04212402343
Ondernemingsnummer: 5285491943
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT KNAPEN
(Get full report from official database of BE for ROBERT KNAPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT KNAPEN
Addition kinds of activities for ROBERT KNAPEN

2335. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
799912. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services
14290104. Vulkanische steen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Volcanic rock, crushed and broken-quarrying
17410102. Behangmuurconstructie | Retaining wall construction
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
38230102. Weerstand thermometers en gloeilampen, industriële proces type | Resistance thermometers and bulbs, industrial process type
60990103. Regionale clearinghouse verenigingen | Regional clearinghouse associations
79991107. Duik instructie, onder water | Diving instruction, underwater

Werken bij ROBERT KNAPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT KNAPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT KNAPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT KNAPEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

 • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

 • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

 • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Promomedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

 • customer service (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: SIEVERT

  Type: Vaste Job

  -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

 • Project engineer (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

Zoek naar antwoorden van ROBERT KNAPEN in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT KNAPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT KNAPEN. Laat een reactie achter voor ROBERT KNAPEN. ROBERT KNAPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT KNAPEN. Leave a respond for ROBERT KNAPEN. ROBERT KNAPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT KNAPEN op de google maps. Adres en contacten ROBERT KNAPEN
Location of ROBERT KNAPEN on the google maps. Address and contacts of ROBERT KNAPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT KNAPEN ROBERT KNAPEN: FLHORTUS BVBA | RENMANS | ATELIERS PASCELI | PAUL FAGOT | Zennegat

Other related companies as ROBERT KNAPEN: FLHORTUS BVBA | RENMANS | ATELIERS PASCELI | PAUL FAGOT | Zennegat

ROBERT KNAPEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT KNAPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04212402343. Het bedrijf ROBERT KNAPEN bevindt zich op het adres: TORENSTRAAT 13B3; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van ROBERT KNAPEN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT KNAPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT KNAPEN, openstaande posities, locatie van ROBERT KNAPEN op de kaart.

ROBERT KNAPEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT KNAPEN, company assigned to the tax number BE04212402343. The company ROBERT KNAPEN is located at the address: TORENSTRAAT 13B3; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of ROBERT KNAPEN is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT KNAPEN is not available. You also can look at reviews of ROBERT KNAPEN, open positions, location of ROBERT KNAPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT KNAPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT KNAPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT KNAPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT KNAPEN, employees, financial statistics.