RITA VAN MEULDER

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • RITA VAN MEULDER
Private companiesReal Estate • RITA VAN MEULDER

Contactgegevens RITA VAN MEULDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA VAN MEULDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA VAN MEULDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 6; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23614705 (+32-23614705) 23614705 (+32-23614705)

Fax (fax): +32 (81) 670-32-70 +32 (81) 670-32-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA VAN MEULDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA VAN MEULDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA VAN MEULDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA VAN MEULDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA VAN MEULDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA VAN MEULDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA VAN MEULDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA VAN MEULDER
Products information RITA VAN MEULDER

BTW identificatienummer (tax): BE01946197509
Ondernemingsnummer: 7515991210
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA VAN MEULDER
(Get full report from official database of BE for RITA VAN MEULDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA VAN MEULDER
Addition kinds of activities for RITA VAN MEULDER

514502. Tussendoortjes | Snack foods
34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
73899965. Inventaris voorraad service | Inventory stocking service
83610103. Kinderhuis | Children's home
83610301. Doven of blind huis | Deaf or blind home

Werken bij RITA VAN MEULDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA VAN MEULDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA VAN MEULDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA VAN MEULDER. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

 • Carwasher (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

 • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

 • Customer Service Medewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

 • Keukenhulp (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

 • Kelner - jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

  Type: Studentenjob

  Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

 • Technisch Receptionist (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: HERMANS

  Type: Vaste Job

  De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

 • Centric - Security Officer (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description   The Security Officer will be responsible for the continual security program.   A key element of this program is the implementation of an ISO 27001 based Information Security Management System, including ISO 27001 certification.     Core accountabilities   Being the point of contact for risk assessment and IT Security;  Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization; Prepare the organization for ISO 27001 certification; Implement and enforce security policies; Develop and integrate security procedures in the organization; Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists; Supply the security requirements for IT projects; Develop security awareness activities to all layers of the organization; Perform risk analysis; - Follow-up security incidents; Communication with external customers, members and suppliers regarding security topics; Security reporting to management and members   Essential qualities For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security; You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes; You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising; You have strong communication skills; able to translate technical risks into business risks; You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams; You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes; You speak and write English fluently; You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.

Zoek naar antwoorden van RITA VAN MEULDER in sociale netwerken
Look for responds of RITA VAN MEULDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA VAN MEULDER. Laat een reactie achter voor RITA VAN MEULDER. RITA VAN MEULDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA VAN MEULDER. Leave a respond for RITA VAN MEULDER. RITA VAN MEULDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA VAN MEULDER op de google maps. Adres en contacten RITA VAN MEULDER
Location of RITA VAN MEULDER on the google maps. Address and contacts of RITA VAN MEULDER

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA VAN MEULDER RITA VAN MEULDER: Trevox SA | Vanbiervliet C | COPY COPY | Dubois V ets | Dundee Ladies

Other related companies as RITA VAN MEULDER: Trevox SA | Vanbiervliet C | COPY COPY | Dubois V ets | Dundee Ladies

RITA VAN MEULDER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA VAN MEULDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946197509. Het bedrijf RITA VAN MEULDER bevindt zich op het adres: KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 6; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RITA VAN MEULDER is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA VAN MEULDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA VAN MEULDER, openstaande posities, locatie van RITA VAN MEULDER op de kaart.

RITA VAN MEULDER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA VAN MEULDER, company assigned to the tax number BE01946197509. The company RITA VAN MEULDER is located at the address: KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 6; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RITA VAN MEULDER is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA VAN MEULDER is not available. You also can look at reviews of RITA VAN MEULDER, open positions, location of RITA VAN MEULDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA VAN MEULDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA VAN MEULDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA VAN MEULDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA VAN MEULDER, employees, financial statistics.