RICHARD SIMON

Contactgegevens RICHARD SIMON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RICHARD SIMON: address, phone, fax, email, website, opening hours

RICHARD SIMON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE CAPITAINE-MOSTENNE 26; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84211711 (+32-84211711) 84211711 (+32-84211711)

Fax (fax): +32 (83) 191-50-85 +32 (83) 191-50-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RICHARD SIMON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RICHARD SIMON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RICHARD SIMON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RICHARD SIMON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RICHARD SIMON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RICHARD SIMON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RICHARD SIMON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RICHARD SIMON
Products information RICHARD SIMON

BTW identificatienummer (tax): BE05049011230
Ondernemingsnummer: 2173614501
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RICHARD SIMON
(Get full report from official database of BE for RICHARD SIMON)

Aanvulling soorten activiteiten voor RICHARD SIMON
Addition kinds of activities for RICHARD SIMON

6519. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
16119902. Snelweg- en straatonderhoud | Highway and street maintenance
17319903. Algemeen elektrisch aannemer | General electrical contractor
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
35560207. Mills, eten | Mills, food
39990813. Poppen en marionetten | Puppets and marionettes
59619900. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec

Werken bij RICHARD SIMON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RICHARD SIMON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RICHARD SIMON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RICHARD SIMON. Looking for open vacancies in other companies

 • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

 • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

 • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 • Projectleider (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

 • Taxi chauffeur (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Beringse Taxi

  Type: Vaste Job

  vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

 • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

  Type: Vaste Job

  Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

 • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

  Regio: BEERVELDE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

 • Consulent(e) victoria juwelen (België)

  Regio: België

  Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

 • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

 • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

Zoek naar antwoorden van RICHARD SIMON in sociale netwerken
Look for responds of RICHARD SIMON in social networks

Lees alle opmerkingen voor RICHARD SIMON. Laat een reactie achter voor RICHARD SIMON. RICHARD SIMON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RICHARD SIMON. Leave a respond for RICHARD SIMON. RICHARD SIMON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RICHARD SIMON op de google maps. Adres en contacten RICHARD SIMON
Location of RICHARD SIMON on the google maps. Address and contacts of RICHARD SIMON

Andere gerelateerde bedrijven als come RICHARD SIMON RICHARD SIMON: Koekelberg H-R | OSTEND JUDO CLUB | VLINDERWEELDE | ELMAR VERMEULEN | Rubbens P

Other related companies as RICHARD SIMON: Koekelberg H-R | OSTEND JUDO CLUB | VLINDERWEELDE | ELMAR VERMEULEN | Rubbens P

RICHARD SIMON is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RICHARD SIMON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05049011230. Het bedrijf RICHARD SIMON bevindt zich op het adres: PLACE CAPITAINE-MOSTENNE 26; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RICHARD SIMON is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RICHARD SIMON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RICHARD SIMON, openstaande posities, locatie van RICHARD SIMON op de kaart.

RICHARD SIMON is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RICHARD SIMON, company assigned to the tax number BE05049011230. The company RICHARD SIMON is located at the address: PLACE CAPITAINE-MOSTENNE 26; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RICHARD SIMON is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RICHARD SIMON is not available. You also can look at reviews of RICHARD SIMON, open positions, location of RICHARD SIMON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RICHARD SIMON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RICHARD SIMON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RICHARD SIMON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RICHARD SIMON, employees, financial statistics.