REPORTAGE BODDAERT

Contactgegevens REPORTAGE BODDAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REPORTAGE BODDAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

REPORTAGE BODDAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VAL D'HEURE 82; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71560410 (+32-71560410) 71560410 (+32-71560410)

Fax (fax): +32 (53) 492-68-28 +32 (53) 492-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REPORTAGE BODDAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REPORTAGE BODDAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REPORTAGE BODDAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REPORTAGE BODDAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REPORTAGE BODDAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REPORTAGE BODDAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REPORTAGE BODDAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REPORTAGE BODDAERT
Products information REPORTAGE BODDAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04578796386
Ondernemingsnummer: 7556915283
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REPORTAGE BODDAERT
(Get full report from official database of BE for REPORTAGE BODDAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor REPORTAGE BODDAERT
Addition kinds of activities for REPORTAGE BODDAERT

0213. Hogs | Hogs
152199. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
23819905. Veters, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Mittens, woven or knit: made from purchased materials
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
44939900. Jachthavens, nec | Marinas, nec

Werken bij REPORTAGE BODDAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REPORTAGE BODDAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REPORTAGE BODDAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REPORTAGE BODDAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

 • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

 • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

 • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • Mechanieker (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

 • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

 • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Merchandiser (ROUBAIX)

  Regio: ROUBAIX

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

 • Student Verkoop De Witte Lietaer - Inno Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als student vul je de artikelen aan in de winkel en zorg je ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bijligt.

 • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

 • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Vesta vzw

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

Zoek naar antwoorden van REPORTAGE BODDAERT in sociale netwerken
Look for responds of REPORTAGE BODDAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor REPORTAGE BODDAERT. Laat een reactie achter voor REPORTAGE BODDAERT. REPORTAGE BODDAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REPORTAGE BODDAERT. Leave a respond for REPORTAGE BODDAERT. REPORTAGE BODDAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REPORTAGE BODDAERT op de google maps. Adres en contacten REPORTAGE BODDAERT
Location of REPORTAGE BODDAERT on the google maps. Address and contacts of REPORTAGE BODDAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come REPORTAGE BODDAERT REPORTAGE BODDAERT: OLIVIER DACHKIN | Belgian Sweets Design | MARIA BESSEMS | TAXI GMD | EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES

Other related companies as REPORTAGE BODDAERT: OLIVIER DACHKIN | Belgian Sweets Design | MARIA BESSEMS | TAXI GMD | EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES

REPORTAGE BODDAERT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REPORTAGE BODDAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04578796386. Het bedrijf REPORTAGE BODDAERT bevindt zich op het adres: RUE DU VAL D'HEURE 82; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van REPORTAGE BODDAERT is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REPORTAGE BODDAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REPORTAGE BODDAERT, openstaande posities, locatie van REPORTAGE BODDAERT op de kaart.

REPORTAGE BODDAERT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is REPORTAGE BODDAERT, company assigned to the tax number BE04578796386. The company REPORTAGE BODDAERT is located at the address: RUE DU VAL D'HEURE 82; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of REPORTAGE BODDAERT is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of REPORTAGE BODDAERT is not available. You also can look at reviews of REPORTAGE BODDAERT, open positions, location of REPORTAGE BODDAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REPORTAGE BODDAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REPORTAGE BODDAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REPORTAGE BODDAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REPORTAGE BODDAERT, employees, financial statistics.