PROMEPHOT

Contactgegevens PROMEPHOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROMEPHOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROMEPHOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAMANSTRAAT 31; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37778320 (+32-37778320) 37778320 (+32-37778320)

Fax (fax): +32 (86) 787-56-11 +32 (86) 787-56-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROMEPHOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROMEPHOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROMEPHOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROMEPHOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROMEPHOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROMEPHOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROMEPHOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROMEPHOT
Products information PROMEPHOT

BTW identificatienummer (tax): BE05543395996
Ondernemingsnummer: 4293975830
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROMEPHOT
(Get full report from official database of BE for PROMEPHOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROMEPHOT
Addition kinds of activities for PROMEPHOT

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
179600. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
35230410. Feed grinders, breekmachines en mixers | Feed grinders, crushers, and mixers
35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
39140306. Liefdevolle kopjes, tin | Loving cups, pewter
50470309. Orthopedische apparatuur en benodigdheden | Orthopedic equipment and supplies
53990000. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
72990301. Dating service | Dating service

Werken bij PROMEPHOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROMEPHOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROMEPHOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROMEPHOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Autowasser (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

 • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

 • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

 • Persmachinist (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

 • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

  Type: Studentenjob

  Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

 • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Studentenjob

  Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

 • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ALDI

  Type: Vaste Job

  Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

 • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

  Type: Vaste Job

  Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

 • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: CANON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

 • PLAATSERS (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GUNCO

  Type: Vaste Job

  KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

 • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

Zoek naar antwoorden van PROMEPHOT in sociale netwerken
Look for responds of PROMEPHOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROMEPHOT. Laat een reactie achter voor PROMEPHOT. PROMEPHOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROMEPHOT. Leave a respond for PROMEPHOT. PROMEPHOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROMEPHOT op de google maps. Adres en contacten PROMEPHOT
Location of PROMEPHOT on the google maps. Address and contacts of PROMEPHOT

Andere gerelateerde bedrijven als come PROMEPHOT PROMEPHOT: Bopack Systems NV | COPY EXPRESS | CONFORT INTER SERVICES | DANIEL CLAEYS | RUDOLF TORFS

Other related companies as PROMEPHOT: Bopack Systems NV | COPY EXPRESS | CONFORT INTER SERVICES | DANIEL CLAEYS | RUDOLF TORFS

PROMEPHOT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROMEPHOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05543395996. Het bedrijf PROMEPHOT bevindt zich op het adres: ZAMANSTRAAT 31; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 554,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PROMEPHOT is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROMEPHOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROMEPHOT, openstaande posities, locatie van PROMEPHOT op de kaart.

PROMEPHOT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROMEPHOT, company assigned to the tax number BE05543395996. The company PROMEPHOT is located at the address: ZAMANSTRAAT 31; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 554,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PROMEPHOT is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PROMEPHOT is not available. You also can look at reviews of PROMEPHOT, open positions, location of PROMEPHOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROMEPHOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROMEPHOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROMEPHOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROMEPHOT, employees, financial statistics.