PRO SERVICE BENELUX

Contactgegevens PRO SERVICE BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRO SERVICE BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRO SERVICE BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVER D?AA 78; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36677849 (+32-36677849) 36677849 (+32-36677849)

Fax (fax): +32 (69) 998-74-23 +32 (69) 998-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRO SERVICE BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRO SERVICE BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRO SERVICE BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRO SERVICE BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRO SERVICE BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRO SERVICE BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRO SERVICE BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRO SERVICE BENELUX
Products information PRO SERVICE BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRO SERVICE BENELUX
(Get full report from official database of BE for PRO SERVICE BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRO SERVICE BENELUX
Addition kinds of activities for PRO SERVICE BENELUX

284204. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
09130205. Inktvis, vangst van | Squid, catching of
14119907. Rubble mijnbouw | Rubble mining
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
59639901. colporteurs | Canvassers
59999922. Verkoop schuur | Sales barn

Werken bij PRO SERVICE BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRO SERVICE BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRO SERVICE BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRO SERVICE BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • Administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

 • Aankoper - Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

 • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

 • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: GAST & THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

 • Schoonmaker studentencafé (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

 • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

 • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

 • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: BOVA ENVIRO+

  Type: Vaste Job

  je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

 • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

  Regio: DE KLINGE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van PRO SERVICE BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of PRO SERVICE BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRO SERVICE BENELUX. Laat een reactie achter voor PRO SERVICE BENELUX. PRO SERVICE BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRO SERVICE BENELUX. Leave a respond for PRO SERVICE BENELUX. PRO SERVICE BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRO SERVICE BENELUX op de google maps. Adres en contacten PRO SERVICE BENELUX
Location of PRO SERVICE BENELUX on the google maps. Address and contacts of PRO SERVICE BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come PRO SERVICE BENELUX PRO SERVICE BENELUX: FLOOR CONTRACTORS COMPANY NV | Boekhandel Corman | KARATECLUB ICHO | ASCENSEURS VANBELLE | EUROCABLING-COUTURIAUX

Other related companies as PRO SERVICE BENELUX: FLOOR CONTRACTORS COMPANY NV | Boekhandel Corman | KARATECLUB ICHO | ASCENSEURS VANBELLE | EUROCABLING-COUTURIAUX

PRO SERVICE BENELUX is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRO SERVICE BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf PRO SERVICE BENELUX bevindt zich op het adres: OVER D?AA 78; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PRO SERVICE BENELUX is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRO SERVICE BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRO SERVICE BENELUX, openstaande posities, locatie van PRO SERVICE BENELUX op de kaart.

PRO SERVICE BENELUX is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRO SERVICE BENELUX, company assigned to the tax number BE04107482910. The company PRO SERVICE BENELUX is located at the address: OVER D?AA 78; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PRO SERVICE BENELUX is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PRO SERVICE BENELUX is not available. You also can look at reviews of PRO SERVICE BENELUX, open positions, location of PRO SERVICE BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRO SERVICE BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRO SERVICE BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRO SERVICE BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRO SERVICE BENELUX, employees, financial statistics.