POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC
Private companiesChemicals and Allied Products • POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC

Contactgegevens POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU BOULEVARD 21B3; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22033634 (+32-22033634) 22033634 (+32-22033634)

Fax (fax): +32 (68) 631-84-89 +32 (68) 631-84-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC
Products information POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC

BTW identificatienummer (tax): BE03747131347
Ondernemingsnummer: 2589996337
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 315,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC
(Get full report from official database of BE for POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC
Addition kinds of activities for POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC

30890305. Downspouts, kunststoffen | Downspouts, plastics
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
50510200. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
51490602. Gezond voedsel | Health foods
64119902. Laboratoria voor brandverzekeringsondernemingen | Fire insurance underwriters' laboratories
72991200. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
91210204. Gemeenteraad | Town council

Werken bij POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

 • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Randstad Medical

  Type: Studentenjob

  Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

 • Jobstudent (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

 • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Studentenjob

  Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

 • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AUTO 5

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

 • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ON-Y-GO

  Type: Vaste Job

  In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

 • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IT-Planet

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

 • Zaakvoerder (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: COPPENS L

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

Zoek naar antwoorden van POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC in sociale netwerken
Look for responds of POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC. Laat een reactie achter voor POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC. POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC. Leave a respond for POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC. POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC op de google maps. Adres en contacten POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC
Location of POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC on the google maps. Address and contacts of POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC: Computec | Chapeau Fr | CLAUDE FREDERIC | Ph茅nix (Le) | Dekimo

Other related companies as POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC: Computec | Chapeau Fr | CLAUDE FREDERIC | Ph茅nix (Le) | Dekimo

POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03747131347. Het bedrijf POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC bevindt zich op het adres: AVENUE DU BOULEVARD 21B3; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 315,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC, openstaande posities, locatie van POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC op de kaart.

POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC, company assigned to the tax number BE03747131347. The company POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC is located at the address: AVENUE DU BOULEVARD 21B3; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 315,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC is not available. You also can look at reviews of POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC, open positions, location of POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTERMATIC/STUDIO POSTERMATIC, employees, financial statistics.