PORTRAIT STUDIOS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • PORTRAIT STUDIOS
Private companiesHealth Services • PORTRAIT STUDIOS

Contactgegevens PORTRAIT STUDIOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PORTRAIT STUDIOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PORTRAIT STUDIOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND RUE 143; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71486216 (+32-71486216) 71486216 (+32-71486216)

Fax (fax): +32 (60) 843-60-98 +32 (60) 843-60-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PORTRAIT STUDIOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PORTRAIT STUDIOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PORTRAIT STUDIOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PORTRAIT STUDIOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PORTRAIT STUDIOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PORTRAIT STUDIOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PORTRAIT STUDIOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PORTRAIT STUDIOS
Products information PORTRAIT STUDIOS

BTW identificatienummer (tax): BE08009277343
Ondernemingsnummer: 1769866943
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PORTRAIT STUDIOS
(Get full report from official database of BE for PORTRAIT STUDIOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PORTRAIT STUDIOS
Addition kinds of activities for PORTRAIT STUDIOS

281908. Silicaverbindingen | Silica compounds
20410111. Griesmeel | Semolina flour
22990507. Handdoeken en handdoeken, linnen en linnen-en-katoenmengsels | Towels and towelings, linen and linen-and-cotton mixtures
33560104. Zink- en zinklegering: rollen, tekenen of extruderen | Zinc and zinc alloy: rolling, drawing, or extruding
39520214. Pantographs, voor het opstellen | Pantographs, for drafting

Werken bij PORTRAIT STUDIOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PORTRAIT STUDIOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PORTRAIT STUDIOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PORTRAIT STUDIOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

 • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

 • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

 • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

 • Monteur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

 • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: LAPORTE VP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van PORTRAIT STUDIOS in sociale netwerken
Look for responds of PORTRAIT STUDIOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PORTRAIT STUDIOS. Laat een reactie achter voor PORTRAIT STUDIOS. PORTRAIT STUDIOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PORTRAIT STUDIOS. Leave a respond for PORTRAIT STUDIOS. PORTRAIT STUDIOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PORTRAIT STUDIOS op de google maps. Adres en contacten PORTRAIT STUDIOS
Location of PORTRAIT STUDIOS on the google maps. Address and contacts of PORTRAIT STUDIOS

Andere gerelateerde bedrijven als come PORTRAIT STUDIOS PORTRAIT STUDIOS: COIFFURE CHRISTEL | Venice Beach | RESIDENTIE DE ERMITAGE | ERNOTTE | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as PORTRAIT STUDIOS: COIFFURE CHRISTEL | Venice Beach | RESIDENTIE DE ERMITAGE | ERNOTTE | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

PORTRAIT STUDIOS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PORTRAIT STUDIOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08009277343. Het bedrijf PORTRAIT STUDIOS bevindt zich op het adres: GRAND RUE 143; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PORTRAIT STUDIOS is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PORTRAIT STUDIOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PORTRAIT STUDIOS, openstaande posities, locatie van PORTRAIT STUDIOS op de kaart.

PORTRAIT STUDIOS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PORTRAIT STUDIOS, company assigned to the tax number BE08009277343. The company PORTRAIT STUDIOS is located at the address: GRAND RUE 143; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PORTRAIT STUDIOS is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PORTRAIT STUDIOS is not available. You also can look at reviews of PORTRAIT STUDIOS, open positions, location of PORTRAIT STUDIOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PORTRAIT STUDIOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PORTRAIT STUDIOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PORTRAIT STUDIOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PORTRAIT STUDIOS, employees, financial statistics.