POLFLIET

Contactgegevens POLFLIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLFLIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLFLIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT-BRITTANNIELAAN 116; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92238509 (+32-92238509) 92238509 (+32-92238509)

Fax (fax): +32 (67) 291-94-10 +32 (67) 291-94-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLFLIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLFLIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLFLIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLFLIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLFLIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLFLIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLFLIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLFLIET
Products information POLFLIET

BTW identificatienummer (tax): BE05236877441
Ondernemingsnummer: 1179351806
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLFLIET
(Get full report from official database of BE for POLFLIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLFLIET
Addition kinds of activities for POLFLIET

14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
20230311. Gepoederde afgeroomde melk | Powdered skim milk
20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
32990102. Mica producten, opgebouwde of laken | Mica products, built-up or sheet
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
57190110. Barbecuegrills | Barbeque grills

Werken bij POLFLIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLFLIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLFLIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLFLIET. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

 • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

 • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

  Regio: LIMBOURG

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

 • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

 • Bekister (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

  Regio: MESPELARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

 • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

  Type: Vaste Job

  De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

 • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: CARE

  Type: Vaste Job

  Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

 • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

Zoek naar antwoorden van POLFLIET in sociale netwerken
Look for responds of POLFLIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLFLIET. Laat een reactie achter voor POLFLIET. POLFLIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLFLIET. Leave a respond for POLFLIET. POLFLIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLFLIET op de google maps. Adres en contacten POLFLIET
Location of POLFLIET on the google maps. Address and contacts of POLFLIET

Andere gerelateerde bedrijven als come POLFLIET POLFLIET: LIONEL VERHAEGHE | LEPOUDRE | DE HEERLYCKHEID | TH??TRE MOLI?RE | EDGARD VANRYCKEGHEM

Other related companies as POLFLIET: LIONEL VERHAEGHE | LEPOUDRE | DE HEERLYCKHEID | TH??TRE MOLI?RE | EDGARD VANRYCKEGHEM

POLFLIET is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLFLIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05236877441. Het bedrijf POLFLIET bevindt zich op het adres: GROOT-BRITTANNIELAAN 116; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van POLFLIET is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLFLIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLFLIET, openstaande posities, locatie van POLFLIET op de kaart.

POLFLIET is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLFLIET, company assigned to the tax number BE05236877441. The company POLFLIET is located at the address: GROOT-BRITTANNIELAAN 116; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of POLFLIET is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POLFLIET is not available. You also can look at reviews of POLFLIET, open positions, location of POLFLIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLFLIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLFLIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLFLIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLFLIET, employees, financial statistics.